Connect with us

DIVIZIA A1

Ridicătorul de la Volei Municipal Zalău ajunge la Dinamo

După două sezoane petrecute la Zalău, Cristian Bartha va ajunge în capitală la o formaţie importantă a campionatului, urmând să joace pentru Dinamo. Bartha ar fi fost tentat să evolueze şi pentru SCM Zalău, astfel că el şi-a oferit serviciile şi pentru noua echipă de volei de sub Meseş


În condiţiile în care autorităţile locale nu mai susţin activitatea de la Volei Municipal Zalău, această grupare s-a destrămat. O serie de probleme financiare au fost în ultimii ani la fosta campioană, astfel că cei din conducere au ajuns să fie cercetaţi penal.

Toţi jucătorii sunt acum liberi şi îşi caută alte angajamente pentru sezonul viitor, însă toţi au rămas cu salarii neplătite la Volei Municipal, fapt pentru care au acţionat clubul în instanţă.

Chiar şi ridicătorul Cristian Bartha s-a aflat în această situaţie, doar că el încă nu a dat clubul zălăuan în judecată. Ajuns la 34 de ani, internaţionalul român ar mai fi continuat să joace la Zalău pentru noua echipă de volei, astfel că în această perioadă el s-a autopropus la SCM.

Însă, voleibalistul ar fi pus unele condiţii, iar Bartha ar fi jucat în continuare la Zalău, dacă autorităţile i-ar fi achitat o parte din banii restanţi de la Volei Municipal.

Acest lucru nu se mai poate întâmpla, iar jucătorul a decis să se îndrepte spre alte formaţii. Au fost discuţii şi cu SCMU Craiova, echipă pentru care Bartha a mai jucat acum 4 ani, dar până la urmă, ridicătorul va ajunge în Bucureşti, la Dinamo.

Originar din Bucureşti, Cristian Bartha a ajuns la o echipă importantă a campionatului, care în sezonul trecut s-a luptat la primele locuri şi s-a clasat pe locul 3.

Cristian Bartha are o vastă experienţă şi în cariera sa a mai jucat în Franţa, Belgia, Israel şi Iran, iar în România a mai evoluat la Steaua Bucureşti, Arcada Galaţi, SCMU Craiova, Tricolorul Ploieşti şi Volei Municipal Zalău.

La Volei Municipal, Bartha a jucat din 2018, iar în ultimul sezon salariul său era de aproximativ 5000 de euro pe lună, însă la final de campionat şi el a rămas fără câteva salarii.

”Când mi s-a propus prelungirea, m-au asigurat că voi primi banii, iar eu mi-am dat atunci cuvântul că voi rămâne. În toată activitatea mea, dacă am spus ceva, atunci am respectat cuvântul. Dar de data asta m-am înşelat amarnic. Nu mi s-a întâmplat niciodată să fiu înşelat şi am jucat în multe ţări, în Iran, Israel, Franţa, Belgia. Eu nu vreau nimic în plus, ci drepturile care mi-au fost promise la început de sezon”.

Cristian Bartha

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1