Connect with us

Ştiri din Sălaj

ALERTĂ la Spitalul din Zalău! Un pacient internat la Urologie a fost confirmat cu coronavirus


Un pacient de la secția Urologie a Spitalului Județean din Zalău a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, imediat după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale. Echipa medicală și pacienții care se aflau pe secție au fost testați, rezultatul lor fiind negativ


Un pacient internat la secția Urologie a Spitalului Județean de Urgență din Zalău a fost confirmat cu coronavirus, chiar după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Pacientul a fost depistat pozitiv pe data de 29 mai, utlerior toate cadrele medicale, asistentele și infirmierele de pe această secție fiind supuse testelor pentru a vedea dacă au luat virusul. Din fericire, nimeni din echipa medicală nu a fost confirmat pozitiv, însă testele vor fi reluate zilele viitoare.

Pacientul infectat cu coronavirus a prezentat simptomele specifice acestui tip de virus. Din câte se pare, 14 persoane din echipa medicală au avut contact cu acesta, însă testele lor au ieșit negativ. Au fost testați și cei zece pacienți aflați pe secție, rezultatul fiind negativ.

În acest context, la Spitalul din Zalău s-au intensificat măsurile de dezinfecție și s-a luat decizia că doar persoanele care prezintă urgență medicală să fie internate.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Badon

    3 June 2020 at 15:11

    Am inteles ca vor fi testati din nou peste cateva zile.Va intreb acuma:in aceasta perioada toate aceste persoane NU AU FOST IZOLATE??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj