Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău merge cu acelaşi staff tehnic: Marius Paşca şi Alexandru Pop continuă la echipă

Atât antrenorul principal cât şi secundul îşi vor prelungi contractele scadente în această vară, iar gruparea zălăuană va merge pe mâna aceluiaş staff tehnic însă cu alte pretenţii în sezonul următor, când formaţia zălăuană îşi propune obiective îndrăzneţe


După ce FRF a îngheţat campionatul Ligii a III-a şi nicio echipă nu a mai retrogradat, SCM Zalău a răsuflat uşurată şi a putut să îşi facă planuri pentru stagiunea următoarea.

Abia în august va începe campionatul următor, dar gruparea zălăuană nu mai vrea să treacă prin experienţa nefastă de anul trecut când s-a organizat din mers, iar acum vrea să pună la punct toate detaliile încă de acum.

Mai mulţi jucători se află la final de contract, iar în această situaţie se află şi cei doi antrenori, Marius Paşca şi Alexandru Pop.

Contractele celor din staff-ul tehnic se terminau pe 30 iunie, însă în privinţa acestora, conducerea a decis şi va merge pe mâna celor doi şi în campionatul următor. Astfel, Marius Paşca va rămâne antrenor principal, iar Alexandru Pop va fi în continuare secund, cei doi urmând să îşi prelungească înţelegerile.

În campionatul trecut, în pimele opt etape, Alexandru Pop a fost antrenor principal, după care la echipă a venit Marius Paşca, iar ”Duţu” a rămas ca şi secund în staff-ul tehnic.

”Pe banca tehnică se va continua cu acelaş staff, dar cu alte obiective. Contractele se vor prelungi, dar obiectivele vor fi mai îndrăzneţe. Nu putem discuta în continuare de evitarea retrogradării că am deveni penibili. Vor fi obiective mult mai îndrăzneţe”.

Marcel Doru Ţârle – directorul clubului

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL