Connect with us

FOTBAL

ACS Tihău nu mai vrea să joace în acest sezon

Gruparea condusă de Florin Mitrea nu se gândeşte la reluarea campionatului şi propune o soluţie pentru stabilirea câştigătoarei Seriei Est, având în vedere că ACS Tihău se află la egalitate de puncte cu Rapid Zimbor


În ceea ce priveşte echipa de pe locul 2 din Seria Est, ACS Tihău nu mai crede în reluarea campionatului şi consideră că nici nu este necesar aşa ceva, având în vedere nivelul despre care vorbim.

O eventuală decizie de reluare a campionatului este o responsabilitate mare şi dacă totuşi se va decide asta, Florin Mitrea consideră că va fi destul de greu, având în vedere că echipele vor trebui să joace pe călduri infernale.

Deşi se află pe locul 2, la egalitate de puncte cu Rapid Zimbor, Florin Mitrea ne-a spus că la Tihău, deocamdată, nu se pune problema de Liga a IV-a şi echipa nu se gândeşte la promovare şi îndeamnă echipele care vor şi au condiţii să se înscrie în cel de-al patrulea eşalon.

Cât despre stabilirea campioanei, conducătorul şi antrenorul de la ACS Tihău vine cu o variantă interesantă, un baraj între ACS Tihău şi Rapid Zimbor, adică echipele de pe primele două locuri şi care se află la egalitate de puncte.

„Ne-ar plăcea să putem juca, dar nu cred că e posibil acest lucru. Mai repede de 1 iulie nu cred că se poate relua campionatul, iar să jucăm de la acea dată, pe căldurile acelea, mi se pare imposibil. Oricum, dacă tot vrem să jucăm, putem face şi meciuri amicale şi până la începerea campionatului viitor, toate echipele vor fi în formă. Dar, acum, să se reia campionatul, după atâta pauză şi fără pregătire, vor apărea accidentări la nivelul acesta. Din punctul meu de vedere, cine vrea să meargă în Liga a IV-a, să meargă liniştit. Dacă are posibilităţi şi condiţii, să meargă. Noi nu putem. Dacă se doreşte să se stabilească campioana, având în vedere că suntem la egalitate de puncte cu Rapid Zimbor, cel mai corect ar fi un meci între noi şi ei şi care câştigă, să fie desemnată campioană. Plus că dacă nu s-ar mai juca aceste nouă etape, fiecare club ar putea folosi banii în alte scopuri, să cumpere un echipament sau fiecare ce are nevoie. Asta este părerea mea”, ne-a spus Florin Mitrea.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL