Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Amănunte de la accidentul de aseară din Șimleu Silvaniei


Patru tineri aflaţi la marginea drumului au fost răniţi de un şofer neatent, care a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina pe acostament


Revenim cu amănunte și fotografii de la evenimentul rutier, ce a avut loc aseară pe raza orașului Șimleu Silvaniei. Astfel, la ora 20.10, pe strada Gheorghe Lazăr, șoferul unui autoturism marca Volkswagen Passat a avut un moment de neatenție și a ieșit de pe carosabil. În câteva clipe, mașina a ieșit în decor, oprindu-se într-un rondou de flori aflat în faţa unei case.

Pe acostament, autoturismul a acroșat o adolescentă în vârstă de 17 ani, dar și trei tineri ce lucrau la un trailerul cu care unul dintre ei aduce mașini din străinătate.

Trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportați de către două echipaje ale ambulanţei şi a unui echipaj SMURD la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalul Județean de Urgență Zalău.

“Marți, 2 iunie a.c., la ora 20.10, un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe o stradă din Șimleu Silvaniei. Din primele cercetări s-a stabilit că, din cauza imprudenței în conducere, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe acostament, a acroșat o adolescentă de 17 ani, după care a intrat în coliziune cu un vehicul, care se afla stationat, acroșând alte trei persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani. Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ”, a menţionat Marisa Cristea, purtătorul de cuvânt al ISJ Sălaj pentru Ştirile din Sălaj.

Conform oamenilor legii, în urma impactului a rezultat rănirea ușoară a celor patru pietoni.

Şi maşina a suferit mai multe avarii în partea din faţă şi în lateral stânga.

Polițiștii sălăjeni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj