Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Schimbări la conducerea învățământului din Sălaj: Gheorghe Bancea și Cosmin Porcar și-au preluat azi mandatele


La sediul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj a avut loc astăzi evenimentul festiv prin care Gheorghe Bancea și Cosmin Porcar au fost numiți oficial la conducerea învățământului sălăjean. La eveniment au participat mai multe cadre didactice, dar și prefectul județului, Virgil Țurcaș și Vasile Bulgărean, inspectorul școlar general


Gheorghe Bancea și Cosmin Porcar au fost astăzi numiți oficial în funcția de șef al Casei Corpului Didactic Sălaj, respectiv în cea de inspector școlar general adjunct.

Gheorghe Bancea a fost numit în locul Corinei Forț, cea care a ocuapt funcția de șef al Casei Corpului Didactic Sălaj timp de opt ani. Gheorghe Bancea a fost în trecut inclusiv inspector școlar general, iar acum a fost numit în această funcție, înainte el fiind directorul Școlii Gimnaziale “Corneliu Coposu” din Zalău.

Cosmin Porcar a fost numit inspector școlar general adjunct în locul Mioarei Gudea. Mioara a fost susținută în funcție de către ALDE; fiind profesoară de religie.

Numirile celor doi au avut loc într-un cadru festiv în clădirea Inspectoratului Școlar Județean Sălaj. La eveniment au luat parte mai mulți dascăli, dar și inspectorul școlar general Vasile Bulgărean și prefectul județului Sălaj, Virgil Țurcaș.

Mioara Gudea a lipsit de la acest eveniment, însă Vasile Bulgărean a precizat că fostul inspector general adjunct și-a făcut zilele trecute bilanțul activității.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj