Connect with us

HANDBAL

Andreea Mihart: “Îmi este atât de dor de handbal şi mai ales de meciurile de la Zalău”


Handbalista Zalăului are o mare poftă de joc, după o pauză forţată de aproximativ trei luni


Au trecut aproape trei luni de la ultimul meci pe care l-a susţinut HC Zalău, în deplasare la Gloria Buzău.

Tot de aproape trei luni s-au suspendat şi antrenamentele colective de la echipă, iar fiecare jucătoare a plecat acasă şi s-a pregătit individual, după un program stabilit de antrenor.

“Este o perioadă foarte lungă fără handbal şi nu cred că am avut o astfel de perioadă nici când eram la junioare. A fost greu, dar am încercat să mă antrenez cât mai bine”, ne-a declarat Andreea Mihart.

Handbalista Zalăului abia aşteaptă să poată evolua într-un meci oficial, mai ales cu atmosfera făcută de fani la Zalău.

”Îmi este foarte dor de handbal, de meciuri şi mai ales să jucăm acasă, cu galeria noastră.  Meciurile de la Zalău au fost întotdeauna frumoase. Chiar îmi este dor de suporteri. Întotdeauna când jucăm acasă ei ne ridică şi ne dau putere. Când totul va trece îi aşteptăm la sală, în număr cât mai mare. Aştept să merg la Zalău, fiindcă îmi este dor de colege”, a mai spus handbalista în vârstă de 21 de ani.

Până la meciurile oficiale timpul de aşteptare este destul de lung, în condiţiile în care actualul sezon a fost îngheţat, iar următorul va începe prin luna august.

”Cred că a fost o decizie bună ca acest campionat să se îngheţe. A fost totuşi o perioadă lungă fără handbal şi chiar dacă noi ne-am antrenat, nu am pus mâna pe minge de două luni şi era foarte greu să mai jucăm. Riscul să apară accidentări era mare.  Acum abia aşteptăm să înceapă campionatul, chiar şi jocurile de pregătire. După această pauză, va urma o pregătire intensă în vară, dar sincer au abia aştept să revenim la activitatea normală”, a conchis handbalista originară din Ploieşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL