Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău aduce un jucător de la campioana României!

Pentru noul sezon, noua echipă a Zalăului începe să îşi formeze lotul şi deja a ajuns la o înţelegere cu Vlad Cuciureanu, care a câştigat titlul cu Arcada Galaţi. Deocamdată, cele două părţi nu pot semna contractul, până când secţia de volei de la SCM Zalău va avea toate actele de la Minister şi va fi afiliată la Federaţie


La SCM Zalău se lucrează deja de câteva săptămâni la formarea echipei care va reprezenta oraşul de sub Meseş în competiţiile de volei începând cu sezonul 2020 – 2021. Chiar dacă următorul campionat va începe prin luna octombrie, iar pregătirile se vor demara de prin luna august, conducerea vrea ca într-un timp cât mai scurt să fie puse la punct toate detaliile.

În ce priveşte lotul, deja s-au purtat discuţii cu mai mulţi jucători, însă deocamdată nu pot fi semnate contract până când secţia de volei de la SCM Zalău va avea toate actele de la Minister şi va fi afiliată la Federaţie.

Însă, conducerea are deja câteva acorduri verbale din partea unor jucători care vor veni sub Meseş, între aceştia aflându-se şi un campion al României cu Arcada Galaţi.

Atras de proiectul pe care îl are SCM  Zalău, Vlad Cuciureanu îşi doreşte să evolueze din nou la poalele Meseşului, acolo unde a câştigat un titlu cu Volei Municipal Zalău, în sezonul 2016 – 2017.

Vlad Cucuciureanu a jucat până în 2018 la Zalău, iar în ultimii doi ani a fost la Arcada Galaţi, formaţie care a făcut legea în voleiul românesc în această perioadă. Cuciureanu a devenit jucător liber după ce şi-a încheiat contractul cu Arcada Galaţi. Voleibalistul a mai jucat la Explorări Baia Mare, CS Phoenix Şimleu Silvaniei, SCMU Craiova şi Volei Municipal Zalău. Când a plecat de la Volei Municipal nu şi-a primit ultimul salariu, în 2018, dar a dat clubul în judecată şi a reuşit să îşi recupereze banii.

“Am discutat cu cei de la SCM Zalău şi aş veni cu drag la această echipă. Pentru mine ar fi ca acasă, dar aştept să vedem cum se concretizează discuţiile. Eu sunt deschis, mai ales că mi-ar place să joc din nou  la Zalău. Mă bucur că acest oraş va avea o altă echipă de volei şi cred că pentru toţi zălăuanii va fi o treabă frumoasă. Eu aproape că am uitat tot ce a fost la Volei Municipal, iar pentru mine nu mai prezintă niciun interes”

Vlad Cuciureanu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1