Connect with us

FOTBAL

Andrei Vlad Pavel: „A fost o idee bună îngheţarea campionatului”

Atacantul cu prezenţe în Liga 1 este unul dintre transferurile sonore realizate de SCM Zalău în pauza de iarnă. Fotbalistul a semnat un contract valabil până în 2021 şi consideră că îngheţarea sezonului actual a fost o idee bună pentru că multe echipe nu făceau faţă criteriilor impuse. Totodată, atacantul speră ca din sezonul viitor, SCM Zalău să se lupte pentru primele locuri


În pauza de iarnă, SCM Zalău a reuşit mai multe transferuri sonore. Fără doar şi poate, Laureţiu Cătălin Iorga a fost principala lovitură de imagine, având în vedere că jucătorul a câştigat campionatul şi Supercupa României cu Oţelul Galaţi, precum şi Cupa României cu Astra Giurgiu.

Însă, un transfer sonor, dacă putem spune aşa este şi cel al lui Andrei Vlad Pavel, un atacant originar din Piatra Neamţ care are prezenţe în Liga 1 şi care a trecut şi prin curtea celor de la FCSB.

Atacantul a semnat cu SCM Zalău o înţelegere valabilă până în 2021, însă nu a apucat să joace decât un meci în tricoul grupării sălăjene, cel pierdut de echipa antrenată de Marius Paşca la Dej.

După acel joc, campionatul a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, iar ulterior, Federaţia Română de Fotbal a decis îngheţarea sezonului fără ca vreo echipă să retrogradeze.

Această decizie este văzută cu ochi buni de către Vlad Pavel.

„A fost o idee bună îngheţarea campionatului, fiindcă după măsurile impuse, erau multe echipe care nu făceau faţă criteriilor şi apoi se risca şi sănătatea jucătorilor. Dacă unul era infectat şi nu se ştia, fiind deplasări şi în alte locuri se puteau infecta şi alţi şi astfel se răspândea virusul”, spune atacantul de la SCM Zalău.

Începând din luna martie, Pavel, la fel ca şi ceilalţi jucători de la SCM Zalău s-a pregătit individual şi continuă să o facă având în vedere că vacanţa jucătorilor zălăuani s-a prelungit după ce sezonul a fost îngheţat.

Oricum, atacantul aşteaptă să revină pe teren şi pentru sezonul viitor speră ca SCM Zalău să tindă la o clasare în primele locuri.

Fotbalistul originar din Piatra Neamţ consideră că SCM Zalău are un lot bun, capabil să se lupte pentru primele locuri. „Ne putem lupta pentru primele locuri cu lotul actual, plus doi – trei jucători de calitate şi cu experienţă”, a încheiat fotbalistul.

„A fost o perioadă ciudată pentru că s-au întrerupt antrenamentele din martie şi acum sezonul a fost îngheţat. Atunci când am plecat în martie acasă, nimeni nu se aştepta să dureze aşa mult pandemia asta şi mă gândeam că până în mai cel târziu o să fim iar la antrenamente. Cât pentru sezonul viitor,  sper să tindem cât mai sus şi să avem un obiectiv de primele locuri”

Andrei Vlad Pavel – atacant SCM Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL