Connect with us

HANDBAL

Teodora Bloj ar putea ajunge la HC Zalău, dar numai în anumite condiţii

Devenită jucătoare liberă după ce s-a despărţit de Gloria Bistriţa, handbalista de 34 de ani se află în această perioadă la Zalău, acolo unde şi locuieşte. În ce priveşte viitorul său handbalistic, o revenire la formaţia sălăjeană ar fi posibilă doar dacă fosta golgheteră a Zalăului acceptă anumite condiţii. ”Dacă vrea să vină pe un contract de maxim 700 de euro, s-ar putea să intre în vederile noastre”, a spus Tadici


Nici bine nu s-a încheiat sezonul 2019 – 2020, care de fapt a fost îngheţat din cauza epidemiei de coronavirus, că echipele din Liga Naţională îşi fac planurile pentru stagiunea următoarea.

Care mai de care apelează la transferuri viabile, în speranţa formării unor loturi competitive pentru campionatul următor ce va începe în luna august.

HC Zalău este însă mai rezervată în ce priveşte achiziţiile, iar până să apeleze la transferuri, gruparea de la poalele Meseşului trebuie să ştie de ce buget va beneficia pentru următoarea stagiune. Şi formaţia zălăuană va face unul, maxim două transferuri, însă antrenorul Gheorghe Tadici merge pe aceeaşi practică şi vrea să aducă jucătoare tinere, cu posibilităţi de a progresa.

Totuşi, dacă ar fi posibil aducerea unor jucătoare cu experienţă, HC Zalău nu s-ar opune, însă partea financiară rămâne cea de care conducerea trebuie să ţină seamă.

Odată cu finalul sezonului, o fostă golgheteră de la HC Zalău a devenit jucătoare liberă. Este vorba de Teodora Bloj, care s-a despărţit de Gloria Bistriţa şi care în această perioadă se află la Zalău, unde şi locuieşte cu Adrian Feher, cei doi formând un cuplu de câţiva ani.

În ce priveşte viitorul său handbalistic, jucătoarea de 34 de ani ar mai putea juca la nivelul Ligii Naţionale şi ar putea fi o variantă şi pentru HC Zalău, însă doar în anumite condiţii.

Teodora Bloj are în palmares medalia de bronz cu Gloria Bistriţa, în sezonul trecut, dar tot această performanţă a bifat-o şi cu HC Zalău, în 2017. La gruparea sălăjeană, Teodora Bloj a evoluat în perioada 2015 – 2017 şi a fost una dintre jucătoarele importante ale echipei fiind chiar golgheteră în sezonul 2016 – 2017, la finalul căruia s-a transferat la Corona Braşov.

”Ea când a venit la Zalău avea 31 de ani şi un an de zile am stat până am pus-o pe picioare. Am adus-o la viaţa de performanţă şi când a început să joace bine a plecat la Corona Braşov. Eu ştiu de unde am luat-o şi cât am ajutat-o să ajungă la acest nivel, ca apoi să meargă la Braşov pe un contract mult mai mare. Dacă îşi doreşte să revină la HC Zalău, în primul rând să solicite ea.  HC Zalău a ajutat-o  să meargă la Braşov şi să câştige mult mai mult, acum dacă vrea să ajute şi ea echipa Zalăului şi să rămână în tonus să ne solicite. Dacă vrea să vină pe un contract de maxim 700 euro s-ar putea să intre în vederile noastre. Sub nicio formă pe mai mult, chiar dacă este o jucătoare cu o anumită experienţă. Pentru noi, prioritar este să joace tinerele, ca să crească în valoare”.

Gheorghe Tadici

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL