Connect with us

DIVIZIA A1

Brazilianul Leo Dall Bosco: „Mi-aş dori să joc pentru noua echipă a Zalăului”

Voleibalistul brazilian a fost cel mai longeviv jucător din lotul celor de la Volei Municipal Zalău, formaţie pentru care a evoluat timp de şapte sezoane. Este posibil ca sud-americanul să facă parte şi din lotul celor de la SCM Zalău – noua echipă de volei a oraşului


SCM Zalău este noua echipă de volei a oraşului şi încet-încet începe să prindă contur. Managerul Adi Feher caută soluţii pentru postul de antrenor principal, prima variantă fiind băimăreanul Sorin Pop. Antrenor secund va fi Marius Lazăr, cei doi antrenori fiind campioni cu Elcond Zalău. Conducerea lucrează şi la viitorul lot de jucători.

În acest sens, la noua echipa a Zalăului am putea vedea şi feţe cunoscute de la Volei Municipal Zalău şi aici ne referim la brazilianul Leo Dall Bosco. Fost căpitan la fosta campioană, Leo a evoluat la Zalău timp de şapte sezoane, fiind cel mai longeviv component al echipei.

Cu CS Volei Municipal, brazilianul a avut rezultate importante şi în sezonul 2016 – 2017, când a fost campion al României. În 2014, 2015, 2016 şi 2019, Leo Dal Bosco şi-a trecut în CV şi patru medalii de argint, dar şi două Cupe ale României. Voleibalistul care în luna iulie va împlini 34 de ani a fost unul dintre cei mai apreciaţi voleibalişti de la Zalău, tocmai de aceea a atras atenţia şi noii conduceri de la SCM Zalău.

Leo nu ar spune nu unei aventuri la SCM Zalău, însă, pentru moment nu este nimic concret. Până una alta, voleibalistul se poate întoarce acasă, în Brazilia, acolo unde soţia lui va avea de susţinut şi un test important, o decizie finală privind reîntoarcerea în Zalău a lui Leo fiind şi rezultatul acelui test.

„Nu ştiu exact ce o să fie. Mi-aş dori să joc la noua echipă a Zalăului şi probabil că voi mai rămâne încă un sezon. Încă sunt în Zalău, dar voi pleca acasă în Brazilia. Soţia mea mi-a fost alături în cei şapte ani petrecuţi aici şi în următoarea perioadă va susţine acasă un test important, iar dacă va trece cu bine, vom analiza situaţia şi vedem ce va fi”, ne-a spus Leo Dall Bosco.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1