Connect with us

FOTBAL

FOTO. SCM Zalău stă bine la imagine

Pe perioada pauzei competiţionale, la stadion s-au făcut lucrări de înfrumuseţare, astfel că băncile de rezervă şi tunelul de acces au fost cosmetizate cu bannere inscripţionate cu denumireaclubului zălăuan da r şi al susţinătorilor, Primăria şi Consiliul Local Zalău


Dacă din punct de vedere sportiv, SCM Zalău este datoare iubitorilor fotbalului zălăuan cu rezultate pozitive şi cu clasări onorabile, din punct de vedere al imaginii, gruparea de sub Meseş stă bine.

Acest lucru o arată în mod special lucrările de înfrumuseţare ce au avut loc în ultima perioadă la Stadionul Municipal, unde s-au montat mai multe bannere cu inscripţiile clubului, dar mai ales cu Primăria şi Consiliul Local Zalău, cei care de fapt şi susţin activitatea clubului.

În primul rând, la stadion, cei de la SCM Zalău au transformat magazia de echipamente pe care o avea FC Zalău într-un birou cochet, o sală de şedinţe, unde a fost amplasată o masă, cu opt scaune, iar pe pereţi s-au pus bannere cu o fază de joc, sigla clubului şi cea a Primăriei Zalău.

Tunelul ce duce dinspre teren spre vestiare a fost şi el cosmetizat, cu bannere în care se regăsesc poze cu SCM Zalău, dar şi o poză de grup cu echipa.

S-au adus îmbunătăţiri şi la bancile tehnice, iar peste ambele copertine au fost puse bannere cu inscripţiile clubului. Tot o noutate o reprezintă  achiziţionarea unui suport pentru mingea oficială, care de regulă se foloseşte la meciurile transmise la TV.

Nici respectivul suport nu a uitat să fie personalizat cu SCM Zalău, FRF – Liga a III-a, Primăria şi Consiliul Local Zalău.

De altfel, clubul a comandat un roll-up cu sigla SCM Zalău şi un altul în care apare mesajul: ”Primăria Municipiului Zalău şi Consiliul Local Zalău susţin SCM Zalău”.

Cu alte cuvinte, din punct de vedere al imaginii şi al promovării, SCM Zalău stă foarte bine, dar mai rămâne ca formaţia zălăuană să aibă o altă faţă şi în teren, începând din sezonul viitor, pentru a da uitării sezonul modest ce s-a încheiat şi în care gruparea de sub Meseş a luptat pentru evitarea retrogradării.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL