Connect with us

Ştiri din Sălaj

Judecătoria Zalău a admis cererea de divorț a consilierului local Gurzău Mariana

După tragedia din luna februarie 2019, în urma căruia o fetița a căzut din microzul firmei Gurzău Trans, condus de patronul Gurzău Gheorghe, iar copilul a decedat pe loc, soția lui Mariana Gurzău – consilier local în Zalău și președinta femeilor social democrate OFSD Zalău, a înaintat actele de divorț


Dosarul de divorț a fost înregistrat la Judecătoria Zalău secția Civilă sub numărul 5152/337/2019. După trei termene de judecată, magistrații au admis cererea de divorț la data de 21 mai, astfel că Mariana Gurzău – consilier local în Zalău, a devenit din nou domnișoară.

Gheorghe și Mariana Gurzău s-au căsătorit în anul 1991 în comuna Carastelec și au împreună doi copii- un băiat și o fată. După 19 ani de căsnicie, se pare că tragedia din februarie 2019 le-a pus capăt fericirii, astfel că Mariana a înaintat divorțul.

Iată soluția pe scurt: “Admite cererea precizata Desface prin divorţ pe baza acordului soților căsătoria încheiată la data de 20 04 1991 în fața delegatului de stare civilă a CONSILIULUI LOCAL al COMUNEI CARASTELEC și înregistrată cu nr. 3/1991. Petenta își va relua numele avut anterior căsătoriei. Definitivă. Pronunţată azi 21 05 2020 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj