Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher: ”Deja am creionat echipa pentru noul sezon”


Se lucrează la formarea lotului de jucători pentru noua echipă de volei a Zalăului. ”Discutăm cu jucători pentru toate posturile. Avem o idee, dar până nu ies actele noii echipe, ca să putem semna contracte, nu putem să avansăm nume”, spune Adrian Feher, managerul secţiei de volei de la SCM Zalău


De când consilierii locali au dat undă verde proiectului de înfiinţare a secţiei de volei de la SCM Zalău, conducerea clubului s-a pus în mişcare pentru demersurile care sunt necesare formării echipei.

Manager la secţia de volei a fost numit Adrian Feher, multiplu campion cu Remat Zalău şi Volei Municipal, cel care deja lucrează de zor la formarea lotului de jucători.

Din punct de vedere al actelor s-au făcut demersurile pentru obţinerea Certificatului de Identitate Sportivă de la MTS, după care SCM Zalău va urma paşii pentru ca echipa de volei să fie afiliată provizoriu la Federaţia Română de Volei. Când toate actele vor fi finalizate, clubul va putea semna şi contracte cu jucătorii pe care îi doreşte.

Însă, până atunci, conducerea poartă discuţii cu mai mulţi voleibalişti, dar deocamdată nu pot fi date publicităţii nume.

”De când s-a decis ca la SCM Zalău să fie şi secţie de volei, noi lucrăm ca să formăm o echipă cât mai performantă. Noi deja am creionat echipa şi discutăm cu jucători pentru toate posturile. Avem o idee, dar până nu ies actele noii echipe, nu putem să avansăm nume, pentru că ar fi neprofesionist, din moment ce noi nu am semnat cu niciun jucător, să anunţăm contractul”, ne-a declarat Adrian Feher.

Regula de bază la echipa de volei de la SCM Zalău este ca lotul să fie format în mare parte din jucători români.

“Vom căuta să ne adresăm jucătorilor români şi ne dorim să avem în lot cât mai mulţi jucători români, chiar şi sălăjeni dacă se poate. Ne dorim să-i aducem acasă pe jucătorii noştri”, a mai spus Adi Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1