Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca, la final de contract cu SCM Zalău


Tehnicianul îşi încheie înţelegerea în această vară, dar sunt şanse mari ca el să continue pe banca formaţiei zălăuane, însă totul va fi stabilit după o discuţie cu conducerea. ”Îmi doresc să continuăm colaborarea. Acum avem şi timp să pregătim sezonul următor”, a spus antrenorul


Majoritatea jucătorilor care au venit la SCM Zalău, atât în vara trecută, cât şi în iarnă au semnat contracte valabile până la finalul sezonului 2019 – 2020. Acest sezon s-a terminat prematur şi a fost îngheţat de Federaţia Română de Fotbal din cauza epidemiei de coronavirus.

Astfel, de la mijlocul lunii martie, jucătorii şi staff-ul au intrat în şomaj tehnic şi au beneficiat de ajutor din partea statului în aceste luni, urmând ca foarte probabil să primească acest ajutor şi de la 1 iunie. Majoritatea însă îşi încheie contractele pe data de 30 iunie, iar în această situaţie se află şi antrenorul principal Marius Paşca.

Secţia de fotbal de la SCM Zalău şi-a început activitatea în vara trecută cu Alexandru Pop – antrenor principal şi cu Claudiu Cornaci secund. Acesta din urmă a plecat după câteva săptămâni de la echipă, în timp ce Alexandru Pop a fost antrenorul principal până în etapa a VIII-a.

După meciul cu ACS FC Recea, la SCM Zalău a venit Marius Paşca care a strâns opt partide pe banca tehnică a formaţiei zălăuane. Bilanţul său este de două victorii (cu AFC Odorheiu Secuiesc şi Sănătatea Cluj), o remiză (cu Luceafărul Oradea) şi cinci înfrângeri (cu Metalurgistul Cugir, Minaur Baia Mare, Industria Galda, Unirea Alba Iulia şi Unirea Dej).

Obiectivul echipei în sezonul 2019 – 2020 a fost salvarea de la retrogradare, dar până la urmă, SCM Zalău nu a putut să îşi câştige pe teren dreptul de a rămâne în Liga a III-a. Însă, formaţia zălăuană a rămas în acest eşalon, după ce Federaţia Română de Fotbal a decis îngheţarea competiţiei după 16 etape, fără ca nicio echipă să nu mai retrogradeze.


“Eu mai am contract până în această vară,  dar îmi doresc să continuăm colaborarea. Acum avem şi posibilitatea să fim mai liniştiţi şi avem timp să pregătim sezonul umător. Experienţa care a fost nu se va mai repeta şi trebuie să fim atenţi la orice detaliu, pentru  că în campionatul următor cu toţii ne dorim altceva. După ce voi avea o discuţie cu conducerea administrativă vizavi de contractul meu vom putea stabili mai multe amănunte în ce priveşte sezonul următor”.

Marius Paşca – antrenor SCM Zalău


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL