Connect with us

Ştiri din Sălaj

Sindicatul Europol critică numirea lui Florin Mihăilă în funcția de rector al Academiei de Poliție: ”A girat un verdict de neplagiat”


Inspectorul șef Marius Florin Mihăilă, care a condus în ultimele cinci luni Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, a fost numit începând de joi, 28 mai, în funcția de comandant al Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București, unde va îndeplini și atribuții de rector. Numirea lui Mihăilă este dur criticată de Sindicatul Europol


Mihăilă Florin este al doilea șimleuan care ajunge în fruntea Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București, după Daniel Torje.


Potrivit unui articol publicat în ziarul Libertatea: ”În calitate de președinte al Comisiei de Etică din cadrul Academiei de Poliție, Mihăilă a girat un verdict de neplagiat în teza de doctorat a lui Adrian Iacob, fost rector al Academiei, căruia CNATDCU i-a retras definitiv titlul de doctor acum două luni. Probabil a lăsat neterminate aceste giruri și mai trebuie să spele imaginea și altor plagiatori  doctori în impostură de la fabrica de doctorate Academia de Poliție. Nu putem decât să ne exprimăm dezgustul față de direcția greșită în care se îndreaptă această unitate de învățământ având în frunte un”meneger” iscusit doar prin stângăcii și lipsa de profesionalism. Până când  nu se va renunța la numirile politice pe criterii de mediocritate, ne vom lovi în continuare de aceeași pionieri, ingineri sau caricaturiști”, acuză Sindicatul Europol.

”Sunt comandantul Academiei de Poliție, care îndeplinește și atribuțiile de rector. Academia de Poliție este reorganizată complet și a fost transformată într-o școală de ofițeri. Sunt onorat pentru faptul că cei din conducerea MAI, îndeosebi ministrul Marcel Vela, mi-a acordat această încredere”, a declarat inspectorul șef Mihăilă Florin, pentru Știrile din Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj