Connect with us

MINIFOTBAL

Şedinţă de lucru la Ministerul Tineretului şi Sportului: Veşti importante şi pentru minifotbal

 


În cadrul întâlnirii de joi de la MTS, la care a fost prezent Ionuţ Stroe – Ministrul Tineretului şi Sportului, deputatul Robert Sighiartău, Răzvan Burleanu – preşedintele FRF, Gabriel Bodescu – secretarul FRF, Ioan Onicaş – preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal şi noii membrii  CEX ai Federaţiei de Minifotbal  – s-au discutat şi analizat aspecte şi modalităţi de reluarea a  competiţiilor, fiind premize că într-un viitor apropiat vor reveni la viaţă chiar şi competiţiile de minifotbal  


Sportul a fost blocat de la începutul lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Şi minifotbalul a avut de suferit, iar toate competiţiile au fost suspendate.

Pentru practicanţii acestui sport şi pentru iubitorii de mişcare vin însă şi veşti bune, odată cu şedinţa de lucru ce a avut loc joi, la Ministerul Tineretului şi Sportului.

La această întâlnire  a fost prezent Ionuţ Stroe – Ministerul Tineretului şi Sportului, deputatul Robert Sighiartău, Răzvan Burleanu – preşedintele FRF, Gabriel Bodescu – secretarul FRF, Ioan Onicaş – preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal şi noii membrii CEX ai Federaţiei de Minifotbal.

În cadrul întâlnirii s-au discutat şi analizat aspecte şi modalităţi de reluare a competţiilor, fiind premize că într-un viitor apropiat vor putea reveni la viaţă chiar şi competiţiile de minifotbal.

Un alt aspect important ce s-a discutat joi este legat de minifotbal. Astfel a avut loc o primă şedinţă de constituire a Federaţiei Române de  Minifotbal.

S-a făcut solicitarea oficială către MTS, ca mai apoi să se poată parcurge următoarele etape, astfel încât să se înfiinţeze Federaţia Română de Minifotbal, ca şi Federaţie Naţională în cadrul MTS.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in MINIFOTBAL