Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău, în aşteptarea Certificatului de Identitate Sportivă pentru secţia de volei


Conducerea a trimis toate actele la Ministerul Tineretului şi Sportului, urmând să primească CIS-ul în aceste zile. Va urma afilierea provizorie la Federaţia Română de Volei, urmând ca apoi să se poată semna contracte cu jucătorii şi cu persoanele ce vor face parte din staff


Voleiului zălăuan începe o altă ”eră”. După Elcond, Remat şi Volei Municipal, oraşul de sub Meseş va fi reprezentat pe harta voleiului românesc de către echipa de volei de la SCM Zalău.

Odată ce consilierii locali au dat undă verde înfiinţării secţiei de volei în cadrul clubului SCM, conducerea s-a pus pe treabă, iar deja echipa de volei are alături oameni profesionişti, din fenomen, fiind vorba de Adrian Feher, Adrian Gontariu, Marius Lazăr şi mai rămâne ca Sorin Pop să îşi de-a acordul pentru funcţia de antrenor principal.

Până să poată semna contracte cu jucătorii care sunt doriţi la Zalău şi cu persoanele din staff, SCM Zalău aşteaptă să primească Certificatul de Identitate Sportivă de la Ministerul Tineretului şi Sportului, iar în acest sens a depus toate actele necesare de două săptămâni.

Vor urma demersurile pentru ca SCM Zalău să fie afiliată şi provizoriu la Federaţia Română de Volei, iar acest lucru s-ar putea întâmpla chiar săptămâna viitoare.

Până în 24 iulie este termenul de înscriere pentru competiţiile din sezonul 2020 – 2021, iar potrivit regulamentului, fiind o echipă nouă, SCM Zalău se va înscrie în Divizia A2, dar mai mult ca sigur va fi primită în prima ligă, fiind locuri suficiente. Chiar dacă încă nu se pot face contracte, conducerea a purtat discuţii intense cu jucătorii doriţi la echipă şi mai mulţi dintre aceştia şi-au dat acordul să vină şi să joace la SCM Zalău.

Sezonul va începe abia în octombrie, însă SCM Zalău urmează să îşi facă de pe acum şi un program de pregătire, care să cuprindă şi jocuri amicale. Cel mai probabil startul pregătirilor va avea loc începând cu luna august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1