Connect with us

HANDBAL

HC Zalău va transfera un pivot


Formaţia zălăuană lucrează la prima achiziţie a verii. Este vorba de o jucătoare tânără, născută în anul 2000, care joacă pe postul de pivot şi care ar urma să vină la Zalău sub formă de împrumut


Dacă în vara trecută s-a despărţit de cinci jucătoare, toate cu experienţă, în această pauză competiţională, de la gruparea zălăuană vor pleca doar două handbaliste. Ce-i drept şi acestea erau jucătoare de bază în echipă, fiind vorba de Dana Abed-Kader care va ajunge la Măgura Cisnădie şi de Cristiana Nica, care va pleca la SCM Craiova. Pentru sezonul viitor ce va începe în luna august, HC Zalău a reuşit deja o primă achiziţie şi a readus-o la echipă pe experimentata ”portăriţă” Paula Teodorescu, cea care revine sub Meseş după ce un sezon a făcut pauză, având în vedere că a devenit mămică.

La capitolul transferuri, uşa rămâne deschisă, însă doar pentru maxim două achiziţii. HC Zalău este foarte aproape să anunţe primul transfer. Este vorba tot de o jucătoare tânără, născută în anul 2000, care evoluează pe postul de pivot.

”Vom face unul sau maxim două transferuri. Problema este deja discutată în ce priveşte prima achiziţie, însă nu cu jucătoarea, ci cu clubul, pentru un împrumut de 2 ani. Este o handbalistă născută în anul 2000, care joacă pe postul de pivot şi care poate să fie utilă. Am acordul clubului, dar deocamdată nu am vorbit şi cu jucătoarea, însă probabil că şi ei i-ar conveni să vină la Zalău”, a spus Gheorghe Tadici.

În aceste zile, managerul de la HC Zalău a lucrat la proiectul de finanţare pentru sezonul următor, care va fi depus la Consiliul Judeţean, iar formaţia zălăuană aşteaptă să vadă de ce finanţare va beneficia pentru campionatul următor, ca mai apoi să îşi poată face şi alte planuri.

”Prima dată să vedem ce buget vom avea la dispoziţie. Urmează un campionat mai greu, fiindcă vor fi 16 echipe şi meciuri mai multe. Nu putem să ne hazardăm şi să facem planuri cu ochii închişi, până nu ştim ce finanţare primim”, a mai spus Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL