Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău nu are de gând să apeleze la multe transferuri


Pentru sezonul viitor, gruparea zălăuană îşi doreşte ca nucleul de bază al echipei să rămână, astfel încât să nu fie nevoie de o serie de transferuri, la fel cum s-a întâmplat în iarnă. Însă, până una alta, conducerea trebuie să discute cu mai mulţi jucători, cărora le expiră contractele la final de iunie


Forţată de locul din clasament şi de obiectivul pe care îl avea de îndeplinit, SCM Zalău a apelat la o serie de transferuri în iarnă, iar sub Meseş au venit nu mai puţin de 10 jucători.

Robert Popescu, Florin Istrate, Raul Stanciu, Marius Dumitraşcu, Laurenţiu Iorga, Andrei Vaştag, Andrei Pavel, Kis Lorant, Tudor Ţăranu şi Andrei Haţiegan au fost achiziţiile aduse pentru retur, care s-a încheiat brusc, după doar o etapă, astfel că o parte dintre aceşti jucători nici nu au apucat să debuteze.

O astfel de campanie numeroasă de transferuri nu va mai avea loc şi în această  vară, mai ales că cei din conducerea îşi doresc ca nucleul de bază al echipei să rămână şi pentru stagiunea următoare.

Nu se va apela la multe transferuri, dar până una alta, conducerea trebuie să discute cu mai mulţi jucători din actualul lot, care îşi încheie contractele pe data de 30 iunie.

Deocamdată, niciun jucător care se află la final de contract nu şi-a manifestat intenţia de a pleca de la SCM Zalău, dar sunt şi unii jucători care au fost lăsaţi sub Meseş sub formă de împrumut şi trebuie clarificat şi acest aspect, dacă cluburile de care aparţin doresc sau nu prelungirea împrumuturilor.

“Mi-am făcut o viziune asupra actualului lot şi în mare parte structura echipei va rămâne. Sunt mulţi jucători la final de contract şi trebuie să discutăm cu toţi, dar deocamdată nimeni nu şi-a manifestat intenţia de a pleca. Şi jucătorii au văzut că la Zalău există stabilitate, condiţiile sunt bune şi aceste aspect contează, fiindcă în vară nu prea se ştia situaţia de la SCM. Dacă vrem să avem un lot competitiv trebuie să păstrăm nucleul de bază şi cu siguranţă nu vor mai fi la fel de multe transferuri precum în iarnă. Nici lotul nu cred ca vă mai fi atât de numeros”, a spus antrenorul Marius Paşca.

Toate detaliile referitoare la lot se vor stabili şi în funcţie de obiectivul şi finanţarea de care va dispune SCM Zalău pentru campionatul următor.

“Probabil după ce vom avea o întâlnire cu toţi factorii de decizie din club, cu siguranţă vom şti mai multe.În funcţie de buget, de jucătorii care rămân şi cei pe care vom reuşi să-i aducem,  putem să ne trasăm şi obiective. Obiectivul trebuie să fie unul realist, în funcţie de cele două criterii, dar cu siguranţă nu ne mai gândim la evitarea retrogradării. Acum vom discuta cu totul altceva”, a spus Marius Paşca

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL