Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Acţiuni noi de dezinfecţie în comuna Chieşd

Primăria Chieşd are grijă de sănătatea populaţiei comunei şi a organizată o amplă acţiune de dezinfecţie în toată comună, atât în spaţiile publice, cât şi la blocuri sau în instituţii


La începutul lunii aprilie, în comuna Chieşd a avut loc o amplă acţiune de dezinfecţie, având în vedere situaţia creată la nivel naţional în ce priveşte pandemia de coronavirus. Aceste acţiuni au continuat şi azi, 27 mai a avut loc din nou o astfel de acţiune amplă, desfăşurată de o firmă specializată din Satu Mare.

Acţiunile s-au desfăşurat în toată comună şi au fost vizate atât spaţiile publice, cât şi instituţiile şi blocurile.

Astfel, s-a acţionat la şcolile din localităţile Chieşd, Sighetu Silvaniei, la magazinele din comună, la blocurile din centrul comunal, precum şi în staţiile de autobuz.

Totodată, acţiuni de dezinfecţie s-au desfăşurat şi în parcuri, acolo unde a avut loc şi o dezinsecţie împotriva căpuşelor, după cum ne-a informat primarul Leontin Chiş.

Aceste acţiuni au fost realizate cu bani din bugetul local.

“Am organizat o amplă acţiune de dezinfecţie pe raza comunei, atât în spaţiile publice, cât şi la instituţii. Acţiunea a fost realizată de către o firmă specializată din Satu Mare”, ne-a informat Leontin Chiş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj