Connect with us

Ştiri din Sălaj

Manifestările dedicate Zilei Eroilor vor avea loc după un program special

Având în vedere restricţiile în vigoare, Instituţia Prefectului Sălaj a anunţat că manifestările vor avea loc după un program special


În urma unei serii de discuții interinstituționale și ținând cont de contextul epidimiologic, precum și de recomandările autorităților specifice stării de alertă, în acest an manifestările dedicate Zilei Eroilor vor avea loc după un program special.

“Astfel, mâine, de la ora 12.00, la Monumentul Eroilor din Cimitirul Municipal, vor fi depuse coroane de flori doar de către reprezentanți ai Parlamentului României, Instituției Prefectului, Consiliului Județean, Primăriei Zalău și a Asociației Cultul Eroilor. Din partea fiecărei instituții vor participa maximum două persoane, respectând condițiile de distanțare fizică, iar după ce vom depune coroanele și după un scurt moment de reculegere, ne vom retrage din cimitir. Ceremonialele religioase vor fi susținute de reprezentanții fiecărui cult, în propriile lăcașe de cult.”, explică Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj