Connect with us

DIVIZIA A1

Dan Silvăşan Paşca prinde experienţă în Divizia A1. Şimleuanul a bifat al doilea sezon în prima ligă de volei

“Am evoluat destul de mult şi am învăţat multe lucruri. A fost un sezon destul de bun, dar se putea mult mai bine, fiindcă îmi cunosc capacităţile”, a spus voleibalistul ce a jucat la CSM Câmpia Turzii


Încă de la vârsta de 18 ani, Dan Silvăşan Paşca a făcut pasul în Divizia A1 şi a ajuns la CSM Câmpia Turzii, după ce înainte a mai jucat pentru juniorii de la ACS Şimleu Sport şi în liga secundă la Volei Club Zalău.

Echipa din Câmpia Turzii i-a dat posibilitatea tânărului din Şimleu Silvaniei să joace în Divizi A1 şi a început să prindă curaj, astfel că a bifat meciuri multe în stagiunea 2018 – 2019, când gruparea din Câmpia Turzii s-a clasat pe locul 9.

Dan Silvăşan Paşca a jucat pentru CSM Câmpia Turzii şi în stagiunea 2019 – 2020, care a fost mai scurtă, deoarece campionatul s-a îngheţat la mijlocul lunii martie.

Până la întreruperea campionatului, gruparea din Câmpia Turzii a bifat cele 18 meciuri din sezonul regulat, dar şi un joc din play-out, iar în mai toate aceste meciuri, Dan Silvăşan  Paşca a fost pe teren. Doar în două meciuri nu a jucat din cauza unei accidentări, între care şi jocul cu Volei Municipal Zalău.

După primele două sezoane în Divizi A1, jucătorul şimleuan se declară mulţumit, dar tinde la mai mult.

Planuri mari de viitor: ”Visez să ajung într-o zi la Naţională”

Dan Silvăşan Paşca a împlinit 20 de ani în luna martie şi are tot viitorul voleibalistic în faţă. Deocamdată a bifat primii doi ani în prima ligă la CSM Câmpia Turzii, formaţie cu care şi-a încheiat contractul.

”Nu ştiu dacă voi mai continua la CSM Câmpia Turzii. Campionatul s-a terminat brusc, fără informaţii de la echipă şi au fost anumite probleme financiare”, a precizat voleibalistul.

Şimleuanul are planuri măreţe şi vrea să progreseze astfel încât în viitor să ajungă la Naţionala României.

”În viitor îmi propun să joc cât mai mult din toate punctele de vedere şi să îmi ajut echipa la care voi evolua să câştige fiecare meci. De ce nu, chiar şi trofee. Visul meu este de a evolua pentru ţara mea, chiar dacă ştiu cât de greu este să ajungi să joci pentru Naţionala României. Pentru mine ar fi o adevărată mândrie”, ne-a declarat Dan Silvăşan Paşca.

Dan Silvăşan Paşca ar fi tentat să joace pentru noua echipă de volei a Zalăului

Aflat la final de contract cu CSM Câmpia Turzii, Dan Silvăşan Paşca speră să continue din sezonul următor tot la acest nivel şi aşteaptă oferte noi.

Şimleuanul ar fi tentat să joace la noua echipă de volei a Zalăului care se formează în această perioadă la clubul SCM Zalău, cu atât mai mult cu cât este sălăjean.

”Am auzit despre această nouă echipă şi mi se pare un proiect interesant. Normal că aş fi tentat să joc la Zalău, să fiu aproape de casă şi să îmi reprezint judeţul natal”, a mai spus Dan Silvăşan Paşca.

”A fost al doilea an în Divizia A1, în care am reuşit să evoluez destul de mult şi să învăţ din ce în ce mai multe lucruri din anumite meciuri şi de la colegi. A fost un sezon destul de bun pentru mine, dar se putea mult mai bine, fiindcă îmi cunosc capacităţile şi sper ca sezonul viitor să fie mult mai bun”.

Dan Silvăşan Paşca

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1