Connect with us

DIVIZIA A1

Termenul de înscriere în competiţiile organizate de FRV s-a prelungit

Federaţia a decis ca cererile de înscriere în ediţia 2020 – 2021 a campionatelor pe care le organizează să poată fi depuse până la data de 24 iulie.  Noul sezon va începe abia în octombrie, iar mai mult ca sigur, echipa de volei de la SCM Zalău va fi primită în Divizia A1


Competiţiile de volei din România au fost primele care s-au îngheţat încă din 18 martie, Federaţia a decis suspendarea definitivă a întrecerilor.

În aceste condiţii, voleibaliştii au o pauză mult mai îndelungată, având în vedere că noul sezon va începe abia prin luna octombrie. Echipele vor da startul pregătirilor în luna august, astfel că până atunci au timp să se organizeze.

În acest sens Federaţia a decis să prelungească termenul de înscriere în ediţia 2020 – 2021 a campionatelor pe care le organizează.

Drept urmare, forul voleibalistic a decis ca cererile de înscriere să poată fi depuse până pe data de 24 iulie pentru Divizia A1, Divizia A2, juniori, cadeţi, speranţe şi minivolei. Tot până la data respectivă, echipele vor trebui să facă şi dovada achitării taxelor de înscriere.

Gheorghe Vişan: ”Urez mult succes noii echipe de volei din Zalău. Să ţină steagul sus”

Volei Municipal Zalău devine istorie, dar oraşul de sub Meseş va fi reprezentat în continuare în sportul de sub fileu de către noua echipă ce se formează în cadrul SCM Zalău.

Deja demersurile s-au făcut în ce priveşte obţinerea Certificatului de Identitate Sportivă pentru secţia de volei, după care se vor trimte actele la Federaţia Română de Volei, pentru ca echipa sa fie afiliată.

Conform procedurii, echipa de volei din cadrul clubului SCM Zalău va trebui să se înscrie în Divizia A2, dar are şanse foarte mari să fie primită în prima ligă, având în vedere că vor fi suficiente locuri.

”După ce vor avea CIS-ul, cei de la SCM Zalău vor face o cerere la Consiliul Director pentru ca echipa să fie afiliată provizoriu, după care în cadrul Adunării Generale se va face aflilierea definitivă”, ne-a informat Gheorghe Vişan.

Preşedintele Federaţiei Române de Volei a apreciat faptul că Zalăul va rămâne reprezentat în sportul de sub fileu şi a ţinut să ureze succes noii echipe.

”Le urez mult succes, să ţină steagul sus, nu cum au făcut ceilalţi. Acolo există tradiţie în volei, iar Zalăul merită o echipă bună care să fie condusă de oameni ce cunosc fenomenul”, ne-a declarat preşedintele Federaţiei Române de Volei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1