Connect with us

FOTBAL

Alexandru Băican, fundaş Viitorul Pandurii Târgu Jiu: ”Nu a fost o decizie bună. Noi am fost dezavantajaţi”

Fundaşul sălăjean consideră că echipa sa a fost dezavantajată de decizia Federaţiei Române de Fotbal cu privire la continuarea sezonului din Liga a II-a, unde doar primele şase echipe vor reveni pe teren, iar restul vor intra în vacanţă


La 21 de ani, Alexandru Băican are deja la activ două sezoane în Liga a II-a. Dacă în stagiunea trecută a jucat pentru Luceafărul Oradea, din vara trecută a trecut la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, unde a avut prestaţii bune.

Mai erau de jucat 14 etape din acest campionat al ligii secunde, dar Federaţia a decis ca doar primele şase clasate să mai joace într-un play-off de cinci etape, cu înjumătăţirea punctelor, pentru a putea fi desemnate echipele promovate şi cea care va merge la barajul pentru Liga 1.

Această decizie aduce nemulţumiri şi în rândul unor echipe aflate de la locul 7 în jos, iar zălăuanul Alexandru Băican consideră că echipa sa a fost dezavantajată.

”Părerea mea că nu a fost o decizie bună. Trebuia găsită o altă soluţie încât să mai joace câteva meciuri şi echipele de la locul 7 în jos. Noi am fost pe locul 10, dar am avut un meci în minus şi am fost dezavantajaţi. Acum nu avem ce face. Va fi greu, fiindcă vor mai urma cel puţin două luni de pauză până când va începe campionatul următor”, ne-a declarat Alexandru Băican.

Băican va continua la Viitorul Tg. Jiu

Ajuns la Viitorul Pandurii Tg. Jiu în vara trecută, Alex Băican va continua să joace la gruparea gorjeană şi din sezonul viitor. Fotbalistul de 21 de ani mai are contract cu Viitorul şi speră să aibă evoluţii şi mai bune în stagiunea următoare.

”Am avut o perioadă de aproape două luni în care am stat din cauza unei accidentări, dar pot spune că sunt mulţumit de ce am reuşit. Echipa mergea bine şi aveam rezultate bune mai ales în retur, dar din păcate a venit această întrerupere care ne-a dat planurile peste cap. Voi rămâne la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, cu care mai am contract şi sper să avem un campionat mai bun”, a spus Alex Băican.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL