Connect with us

DIVIZIA A1

TUPEU şi OBRAZ GROS. Dana Coţa a vrut în conducerea Federaţiei Române de Volei!?


Cu puţin timp înainte de a fi arestată, Daniela Coţa şi-a depus dosarul pentru a deveni membru în Consiliul Director al FRV


Începând din vara anului 2016, clubul Volei Municipal Zalău a fost condus de Vasile Coţa. Ca şi preşedinte, pe foaie. De fapt, cea care a luat toate deciziile în cadrul clubului a fost soţia sa –  Dana Coţa – cea care în ultimii ani a fost şi unul dintre acţionarii clubului. Sub conducerea soţilor Coţa, fosta campioană a României a fost tranformată dintr-o echipă respectată în ”ruşinea” voleiului românesc, un club plin de datorii.

Practic, toate performanţele obţinute de Volei Municipal Zalău au fost umbrite şi ştirbite de un management defectuos care a dus la restanţe financiare faţă de jucători, antrenori, persoane din staff, la datorii către Federaţie şi alţi furnizori, dar şi la mai multe procese!

Pentru toate acestea, conducerea de la Volei Municipal Zalău a ajuns la răcoare, Dana şi Vasile Coţa fiind arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Oricum, încă dinaintea cercetării penale, familia rămăsese fără “jucărie”, după ce Primăria i-a retras susţinerea financiară.

Cu toate acestea, Daniela Coţa a vrut cu tot dinadisul să rămână în fenomen. Un fenomen de care doamna nu avea niciun habar şi nu avea nicio cunoştinţă temeinică despre ce înseamnă sport. Ca să nu mai vorbim de voleiul care i-a adus prin mâini aproximativ 140 de miliarde de lei vechi în 4 ani!?

Ce credeţi că a făcut “specialista” în volei? A vrut să conducă întreg voleiul românesc!?! Mai exact, fostul consilier pe teme  de sport a premierului Viorica Dăncilă, vrea să devină membru în Consiliul de Administraţie al FRV. În acest sens, Daniela Coţa şi-a depus dosarul pentru Adunarea Generală de alegeri ce urma să aibă loc în luna martie.

Din cauza pandemiei, Adunarea Generală s-a amânat şi va fi programată la o altă dată. Ca urmare, toate dosarele candidaţilor au fost restituite, urmând să fie reluate toate procedurile legate de alegerea forurilor de conducere a Federaţiei Române de Volei.

Luând în calcul situaţia de fapt, acţionarului de la Volei Municipal Zalău îi va fi cam imposibil să mai devină membru în cadrul Consiliului Director. Situaţia ne-a fost explicată chiar de şeful Federaţiei.

”Toate procedurile au fost amânate, iar când vom avea posibilitatea să organizăm Adunarea Generală, se vor relua toate procedurile de la zero. De data aceasta, doamna Dana Coţa mai poate fi propusă, dar de un alt club, nu de cel din Zalău, deoarece Volei Municipal este suspendat şi nu mai are niciun drept”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Volei – Gheorghe Vişan pentru Sportul Sălăjean.

Cum dânsa a fost între timp arestată, credem că voleiul a fost decătuşat în totalitate. Cel puţin la Zalău, se poate construi acum ceva cu profesionişti, nu cu politruci sau instruşi.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. g3o

    25 May 2020 at 20:19

    Ionel Ciunt, Curtea de Conturi, unde sunt banii zalauanilor?

  2. Alin

    26 May 2020 at 11:08

    O nesimtita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1