Connect with us

Ştiri din Sălaj

Patru mașini implicate într-un accident între Sărmășag și Sălăjeni


Doi tineri au fost răniți după un eveniment rutier petrecut duminică după-amiază, pe Drumul Național 1 F, ce face legătura între Zalău și Satu Mare


Duminică, 24 mai, la ora 17.12, un tânăr de 26 de ani din județul Satu Mare, conducea autoturismul pe Drumul Național 1F, pe direcția Sălăjeni – Sărmășag. La un moment dat, tânărul a frânat pentru a evita coliziunea cu autoturismul care circula în fața sa, apoi a virat la stânga pentru a intra pe un drum laturalnic.

În acest moment, mașina sătmăreanului a fost acroșat de o altă mașină care se deplasa în același sens de mers și care era condusă de un tânăr de 19 ani, din comuna Sărmășag.

Ulterior, un șofer de 58 de ani, tot din județul Satu Mare, care circula cu autoturismul în spatele tânărului de 19 ani a fost lovit din spate de un alt autoturism.

Conform reprezentanților IPJ Sălaj, în urma impactului a rezultat rănirea ușoară a tânărului de 19 ani, din comuna Sărmășag, și a pasagerei acestuia.

Toți participanții la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj