Connect with us

FOTBAL

Liga a V-a Sălaj s-ar putea îngheţa!


Cel puţin în acest moment, pentru conducerea AJF Sălaj, rămâne prioritară desemnarea campioanei judeţului şi câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României. Sunt şanse mari ca al cincilea eşalon să se îngheţe


Încă de luna trecută, AJF Sălaj anunţa că derularea play-off-ului şi play-out-ului din Liga a V-a devine imposibil.

Acum rămâne aproape imposibil şi de jucat restul meciurilor din sezonul regulat, din care au mai rămas 9 etape.

În aceste condiţii eşalonul al cincilea s-ar putea îngheţa, urmând a se decide cum se va promova în Liga a IV-a.

La nivel competiţiilor judeţene rămâne prioritar desemnarea campioanei care va merge la barajul pentru Liga a III-a dar şi a câştigătoarei Cupei, care va obţine calificarea în faza naţională organizată de FRF.

Să mai spunem că activitatea de la AJF Sălaj rămâne suspendată, iar până pe data de 1 iunie, angajaţii de la AJF sunt în şomaj tehnic.

”Cel mai important este să desemnăm campioana judeţului, care va merge la baraj, dar şi echipa câştigătoare a fazei judeţene a Cupei României. Deocamdată, la Cupa României trebuie să aşteptăm deciziile date de Federaţie. Nu am decis nimic nici la Liga a V-a, dar ne vom consulta cu toate echipele. Vom vedea timpul care va fi la dispoziţie după ce se va da liber la fotbalul amator şi atunci vom şti. Dacă nu ne mai putem încadra ca şi timp, vom găsi o altă soluţie şi există şi varianta de a îngheţa campionatul, cum de altfel această variantă a fost la fiecare ligă”, a declarat Daniel Sabou – preşedinte AJF Sălaj – pentru Sportul Sălăjean.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sîălăjean de miercuri, 27 mai. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL