Connect with us

DIVIZIA A1

LOVITURĂ DE IMAGINE. Adrian Gontariu, la SCM Zalău!


Cel mai titrat voleibalist zălăuan din istorie va face parte din proiectul noii echipe de volei a Zalăului unde vine să ajute cu experienţa sa dobândită în anii în care a evoluat la cel mai înalt nivel


De la bun început, proiectul echipei de volei de la SCM Zalău este unul sănătos. Dacă de destinele celor de la Volei Municipal s-au ocupat în ultimii ani oameni ce habar nu au avut cu sportul de sub fileu, iar managementul a fost defectuos, la SCM Zalău va fi cu totul altceva.

Noua echipă de volei a Zalăului merge pe mâna oamenilor profesionişti care au făcut performanţă la nivel înalt. Astfel, Adrian Feher a fost numit managerul secţiei de volei de la SCM Zalău, iar lângă noua echipă va mai veni un alt nume important din voleiul românesc şi nu numai.

Este vorba de zălăuanul  Adrian Gontariu (n. 14 mai 1984), care va face parte din noul proiect şi va veni să ajute cu experieţa pe care a dobândit-o de-a lungul anilor, în cele mai puternice campionate din Europa.

Adrian Gontariu a asistat deja la o primă întâlnire acum o săptămână, între conducerea Primăriei şi cea de la SCM Zalău, iar el şi-a dat acordul să vină şi să ajute noua echipă. Funcţia pe care o va ocupa fostul voleibalist urmează să fie stabilită. Cert este că, pentru SCM Zalău, e o lovitură de imagine şi un mare câştig.

”Adrian Gontariu şi-a exprimat disponibilitatea, ca indiferent de ce avem noi nevoie, el ne va acorda ajutor necondiţionat. A spus că este 100% alături de acest proiect. Este foarte important că putem conta pe ajutorul lui, fiindcă el a fost cel mai bun voleibalist sălăjean din istorie”, ne-a declarat Adrian Feher, managerul secţiei de volei.

Adrian Gontariu a început voleiul la CSS Zalău şi încă din vremea junioratului a făcut pasul la Elcond Zalău. Cariera sa a fost una fulminantă şi a mai trecut pe la Deltacons Tulcea, Tomis Constanţa, Remat Zalău, după care a plecat în străinătate.

Gontariu a mai jucat în Germania la Vfb Friedrichshafen, în Polonia la Asseco Resovia Rzeszów şi Politehnica Varşovia, iar în Franţa, la Rennes Volley.

În vara anului 2016 a revenit la Zalău, unde a câștigat titlul național cu CS Volei Municipal.

În stagiunea 2017 – 2018, valorosul universal a jucat pentru Arcada Galaţi, formaţie la care şi-a încheiat cariera, la doar 34 de ani.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 mai.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1