Connect with us

Ştiri din Sălaj

Șeful de Post din Marca, cercetat pentru că și-a făcut cumpărăturile la Kaufland în timpul serviciului


Ieri, 21 mai, în jurul orei 12.30, în vâlvătaia și aglomerația de la Kaufland ne-a fost dat să vedem cum un angajat al Poliției Române, șeful de Post din Marca, sfidează orice regulament, inclusiv pe noi cetățenii, folosind autospeciala de poliție în interes personal


Țolaș Sorin, șeful de Post Poliție Marca, polițist din cadrul Secția de Poliție nr. 7 Nușfalău și-a permis ca în timpul serviciului să își facă cumpărăturile la Kauflandul din Zalău, împreună cu soția și fiul, folosind autospeciala de serviciu a IPJ Sălaj cu numărul de înmatriculare MAI 48193.

Era de înțeles dacă acest polițist care a avut și un comportament arogant și-ar fi făcut cumpărăturile strict necesare pentru prânz, gen un covrig, o sana. Dar nu s-a întâmplat așa. Șeful de Post din Marca Țolaș Sorin și-a adus familia cu autospeciala de poliție, a parcat frumos la Kaufland, îmbrăcat în hainele statului, fiind însoțit de soție și de fiul lor și s-au plimbat liniștiți prin supermarket, au făcut shopping, sfidând orice regulament și orice conduită prevăzută de lege.

Țolaș Sorin și-a pus cumpărăturile în portbagaj, fiul lui s-a urcat pe locul din dreapta a autospecialei de poliție, soția pe bancheta din spate și s-au dus liniștiți acasă în Marca, ca și cum autospeciala de poliție ar fi proprietatea personală a familiei Țolaș.

La ieșirea din Kaufland șeful de post Țolaș Sorin a fost fotografiat, la fel și autospeciala, iar imaginile au ajuns în posesia Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj care acum au dispus cercetarea disciplinară a polițistului, care riscă să fie sancționat pentru încălcarea regulilor interne și a conduitei de polițist.

“Autospeciala aparține Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj – Secția 7 Poliție Rurală Nușfalău. Conducerea unității a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern, iar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsuri în consecință”, au transmis reprezentanții IPJ Sălaj, la solicitarea coelgilor de la Ştirile din Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj