Connect with us

FOTBAL

AS Chieşd doreşte play-off

Pentru reluarea campionatului din Liga a IV-a, gruparea condusă de Gheorghe Temian şi-ar dori un play-off cu primele patru clasate


În ceea ce priveşte echipa de pe locul 4, AS Chieşd nu ia în calcul o posibilă îngheţare a campionatului şi gruparea condusă de Gheorghe Temian are o poziţie fermă: să se joace!

Soluţia preferată de oficialul Chieşdului este un play-off între primele patru clasate, în sistem fiecare cu fiecare.

 „Noi ne dorim să jucăm în continuare. Consider că ar fi o variantă bună să se reia campionatul cu un play-off între primele patru clasate. Să se tragă la sorţi etapele şi să putem juca tur-retur. Noi nu suntem de acord cu îngheţarea campionatului, ne dorim să se reia campionatul pentru că am putea să-l ducem la bun sfârşit. În ceea ce priveşte condiţiile impuse, eu cred că echipele ar putea să le îndeplinească. Cu toate că nu ar fi uşor, mai ales că noi avem câţiva suporteri mai vulcanici, eu cred că ne-am descurca”, ne-a declarat Gheorghe Temian.

Mai multe detalii, dar şi ce au zis celelalte echipe din Liga a IV-a în legătură cu reluarea sau îngheţarea campionatului, în ziarul Sportul Sălăjean din 20 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL