Connect with us

FOTBAL

Mai mulţi fotbalişti de la SCM Zalău, la final de contract

O bună parte dintre jucătorii din lot au semnate înţelegeri cu gruparea zălăuană până pe 30 iunie, dar conducerea urmează să discute cu fiecare în parte, mai ales că prima opţiune pentru fiecare rămâne SCM


La primul sezon de existenţă, SCM Zalău şi-a format lotul în grabă, în vara trecută, când a început campionatul cu o penalizare de 6 puncte.

În iarnă, gruparea de sub Meseş a apelat la jucători cu experienţă, în speranţa salvării la retrogradare, iar toţi au fost atraşi la Zalău datorită situaţiei financiare bune pe care o are clubul, dar şi datorită unor planuri mult mai îndrăzneţe ale echipei pentru sezonul 2020 – 2021.

În aceste condiţii, mulţi dintre jucători au semnat contracte până în vară, astfel că o bună parte dintre fotbaliştii din lot îşi încheie actualele înţelegeri cu SCM pe data de 30 iunie.

Conducerea urmează să discute cu fiecare jucător în parte, mai ales că la fiecare prima opţiune este de a continua cu SCM.

”Revizuim toate contractele, fiindcă avem şi fotbalişti care sunt la final de contract. Unii îşi termină înţelegerile pe 30 iunie, dar alţii au veni la Zalău sub formă de împrumut. Mulţi dintre jucători au semnat până în vară, dar prima opţiune rămâne SCM, iar dacă ne înţelegem la partea financiară, nu mai semnează cu nimeni. Avem timp pentru a ne organiza şi din acest punct de vedere, dar nu atât de mult precum credem, fiindcă noul campionat va începe prin august”, ne-a declarat Marcel Doru Ţârle.

Cert este că în această vară nu vor avea loc multe mutări cum au fost în iarnă sau vara trecută, dar în ce priveşte plecările şi venirile, antrenorul urmează să aibă ultimul cuvânt.

”Nu putem şti acum cine pleacă şi cine rămâne, fiindcă acest lucru îl va decide antrenorul. El ştie mai bine ce jucător a făcut faţă sau nu cerinţelor sale.Antrenorul îşi asumă următoarele obiective şi el va decide de ce jucători are nevoie”, a mai precizat conducătorul.

Lotul lui SCM Zalău era format din 24 de jucători, dintre care nouă sunt sălăjeni.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL