Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO/Bătrân încătușat în față la Kaufland după ce a refuzat să-i fie măsurată temperatura

Mai mulți polițiști s-au luptat cu un vârstnic până au reușit să-l încătușeze. Bătrânul provocase un scandal în fața unui magazin Kaufland, refuzând să-i fie măsurată temperatura, astfel că nu i-a fost permis accesul în magazin


Un bărbat a fost încătușat de mai mulți polițiști, în fața unui Kaufland din cartierul bucureștean Ferentari, se arată într-un videoclip urcat pe YouTube.

Pe imagini se observă cum bărbatul este pus pe capota mașinii de poliție de trei oameni ai legii, în timp ce lumea strigă la polițiști să-l lase în pace. Între timp, o a doua mașină de poliție sosește la fața locului, iar toți agenții au reușit să-l trântească la pământ pe bărbat.

Poliţia Capitalei a transmis, joi după-amiază, o serie de precizări după scandalul de la Kaufland.

„La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea„, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu„, a precizat Poliţia Capitalei.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

 1. Parfene Elena

  21 May 2020 at 21:24

  RUSINE POLITIEI ROMANE! Hotii, violatorii criminalii sunt ocrotiti iar Politia se lupta cu cetateni PASNICI, fara ajutor. RUSINE POLITIEI!!!

  • Parfene Elena

   21 May 2020 at 21:25

   Rusine!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj