Connect with us

DIVIZIA A1

Patru procese noi pentru conducerea de la CS Volei Municipal Zalău

Trei jucători şi statisticianul echipei au acţionat clubul de la poalele Meseşului pentru o problemă cunoscută deja în toată ţara: neplata salariilor. Pe lista celor care şi-au căutat dreptatea în instanţă s-au mai aflat Vlad Cuciureanu, Rareş Bălean, Ciprian Matei, Răzvan Mihalcea, Miroslav Gradinarov sau Filip Stoilovic


Neplata salariilor a fost deja o obişnuinţă la CS Volei Municipal Zalău în ultima perioadă. Asta, în condiţiile în care Primăria municipiului Zalău, ca şi finanţator al clubului, şi-a făcut datorită cu vârf şi îndesat.

Altfel spus, deşi administraţia locală a alocat toţi banii conform contractului de finanţare, conducerea clubului a plătit salariile şi alte servicii după bunul plac. Aşa a fost acum doi ani, anul trecut, dar şi în acest an.

Unii jucători s-au deşteptat şi au dat în judecată clubul, iar pe această listă se află Vlad Cuciureanu, Rareş Bălan, Ciprian Matei, Răzvan Mihalcea, Miroslav Gradinarov sau Filip Stoiloic. Unii, au şi câştigat procesul cu CS Volei Municipal, precum Vlad Cuciureanu.

Cei mai mulţi, însă, au răbdat umilinţa şi au continuat să joace chiar şi fără bani. De exemplu, brazilianul Leo Del Bosco şi internaţionalii Andrei Spînu şi Cristian Bartha nu şi-au văzut toţi bani în sezonul trecut. Au rămas totuşi la Zalău, în speranţa că va fi bine şi că îşi vor primi restanţe.

Din păcate pentru ei, nu numai că nu şi-au văzut banii de anul trecut, dar au rămas cu buzele umflate şi în actuala stagiune, când conducerea nu a vrut să le plătească toţi banii, conform contractului.

Pe data de 8 mai, jucătorii Andrei Spînu, Şerban Paşcan şi Alexandru Muscina, dar şi statisticianul Dan Duroaia au acţionat clubul în instanţă, solicitând şi măsura sechestrului asigurător şi a popririi asigurătorii. Nu ştim însă ce mai poate face instanţa cu un club plin de datorii şi care a rămas fără susţinerea autorităţilor locale?

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1