Connect with us

Sporturi

Şi la ACS Sergiu Carp Tennis Club s-au reluat pregătirile

Nu doar la CSM Zalău au reînceput antrenamentele tenismenilor, ci şi Sergiu Carp a dat start antrenamentelor, începând din această săptămână


Nu doar tenismenii de la CSM Zalău au revenit la antrenamente în această săptămână, ci şi sportivii legitimaţii la ACS Sergiu Carp Tennis Club.

Elevii lui Sergiu Carp au posibilitatea să se pregătească la o bază sportivă modernă care încă este în construcţie lângă noul sediu al firmei Welthaus.

Sunt patru terenuri acolo, dintre care două sunt acoperite. Noua bază de tenis va fi una modernă şi capabilă pentru găzduirea unor turnee internaţionale.

Sergiu Carp desfăşoară antrenamentele cu un singur copil pe rând, maxim doi, având în vedere regulile impus de Federaţie.

„Am reluat antrenamentele care se desfăşoară fie individual, fie în grup de doi copii şi un antrenor. Sportivii vin echipaţi de acasă pentru că nu avem voie să folosim vestiarele şi se dezinfectează înainte să intre în bază. După ce antrenamentul este gata, sportivul pleacă acasă şi vine următorul. Antrenamentele au loc atât dimineaţa, cât şi după-amiază, în funcţie de cum le permite copiilor programul şcolii online. Sper să se reia şi turneele. Însă, dacă ATP şi WTA sunt întrerupte până în 13 iulie, mi-e greu să cred că ar putea începe mai repede competiţiile naţionale. Rămâne de văzut”.

 Sergiu Carp

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi