Connect with us

HANDBAL

Ce spune Gheorghe Tadici despre îngheţarea sezonului

Antrenorul de la HC Zalău susţine că decizia dată de Consiliul de Administraţie este cea corectă, iar în condiţiile în care campionatul a fost îngheţat după 19 etape nu era normal să se decerneze campioana şi să se acorde medalii echipelor de pe podium


Punct final în sezonul 2019 – 2020, din care la feminin mai erau de jucat şapte etape. În şedinţa de luni, membrii Consiliului de Administraţie au decis să nu se acorde titlurile şi medaliile, atât la feminin, cât şi la masculin, astfel că în cupele europene se va merge după clasamentul actual, în care contează criteriile intermediare.

În cadrul şedinţei, 11 membrii ai Consiliului de Administraţie au votat pentru încheierea campionatelor şi neacordarea titlurilor şi medaliilor, între care şi Gheorghe Tadici, care consideră că această variantă a fost cea mai corectă, în special în Liga Naţională de handbal feminin.

”Era normal ca decizia de îngheţare a campionatului să se ia mai devreme. A fost un Consiliul de Administraţie destul de lung, de cinci ore şi jumătate, în care s-a decis îngheţarea campionatului, fără acordarea de titluri de campioni. Din punctul meu de vedere este soluţia corectă care s-a luat, la feminin”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

SCM. Rm. Vâlcea, CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare şi Gloria Buzău sunt echipele care vor reprezenta România în sezonul următor al cupelor europene. Minaur şi Gloria Buzău vor juca în European Handball League, noua denumire a Cupei EHF.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL