Connect with us

HANDBAL

Teodora Bloj a devenit jucătoare liberă


Handbalista de 34 de ani s-a despărţit de Gloria Bistriţa, formaţie la care a evoluat în ultimele două sezoane. Jucătoarea are în palmares medalia de bronz în Liga Naţională cu echipa din Bistriţa, performanţă pe care a bifat-o şi la HC Zalău, în anul 2017


Campionatul Ligii Naţionale a fost îngheţat de către FRH, iar echipele îşi pot face de pe acum strategia pentru sezonul viitor ce va începe în luna august.

Deja multe dintre grupările importante ale campionatului au şi făcut transferuri tari pentru stagiunea următoare, iar în această categorie se află şi Gloria Bistriţa, sfertfinalista Cupei EHF, care le-a transferat pe Ana Maria Măzăreanu, Almudenei Rodriguez, Raluca Băcăoanu şi Natalia Savchyn.

Gloria se va despărţi de unele jucătoare, printre care şi interul Teodora Bloj, care în ultimele două sezoane a evolua la gruparea bistriţeană.

Handbalista a avut unele discuţii cu conducerea clubului, dar nu s-a ajuns la un numitor şi cele două părţi s-au despărţit în condiţii amiabile.

Teodora Bloj are în palmares medalia de bronz cu Gloria Bistriţa, în sezonul trecut, dar tot această performanţă a bifat-o şi cu HC Zalău, în 2017. La gruparea sălăjeană, Teodora Bloj a evoluat în perioada 2015 – 2017 şi a fost una dintre jucătoarele importante ale echipei fiind chiar golgheteră în sezonul 2016 – 2017, la finalul căruia s-a transferat la Corona Braşov.

De câţiva ani, Teodora Bloj şi Adrian Feher formează o relaţie, astfel că jucătoarea va reveni la Zalău, unde cei doi sportivi au o locuinţă.

Dacă fostul voleibalist a fost numit manager la secţia de volei de la SCM Zalău, rămâne de văzut care va fi destinaţia handbalistei pe plan sportiv şi dacă ar fi posibil ca ea să revină la HC Zalău, club la care a evoluat cu succes timp de două sezoane.

În România, handbalista ajunsă la 34 de ani a mai jucat la Sport Club Târgu Mureş, în Ungaria la Szeged KKSE,  Hódmezővásárhely LKC,  Siófok KC, iar în Germania la TuS Metzingen şi HSG Pforzheim.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL