Connect with us

HANDBAL

Tadici: “Văd că toate echipele se scaldă în bugete, de parcă nu a fost nicio pandemie”


Antrenorul de la HC Zalău a constatat că echipele din Liga Naţională nu par afectate de situaţia financiară şi care mai de care apelează la transferuri pentru noul sezon. În schimb, gruparea de sub Meseş nu se hazardează în ce priveşte strategia pentru campionatul următor


În videoconferinţa avută de FRH cu reprezentanţii echipelor  s-a discutat şi despre aspectul financiar şi din câte se pare, nicio echipă nu semnalează astfel de probleme.

Ba mai mult, unele au şi anunţat transferuri “pompoase” pentru stagiunea următoare.

În ce priveşte partea financiară, HC Zalău rămâne în continuare o echipă calculată.

”Văd că toate echipele se scaldă în bugete de parcă nu a fost pandemie. Eu am spus că noi suntem la stadiul în care trebuie să depunem proiectul de finanţare, apoi se discută în comisii, după care probabil între 20 – 30 iunie se va apropa în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean. Nu am de unde să ştiu cum va fi bugetul şi de aceea noi nu ne hazardăm. Mă bucur că la toate echipele situaţia este roz, dar sper ca autorităţile să se sesizeze sau cineva din Guvern şi să plafoneze la 2.500 de euro salariile din banul public. Atunci vor dispărea cu totul aşa zişii conducători”, a spus Gheorghe Tadici.

Luni urmează să aibă loc Consiliul de Administraţie al FRH, în care se va stabili soarta acestui sezon, cât şi aspecte în ce priveşte stagiunea următoare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL