Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou nu are frică de barajul în trei pentru promovarea în Liga a III-a


”Poate fi şi un avantaj, fiindcă se va efectua o altă tragere la sorţi şi poate avem norocul să dăm peste echipe mai slab cotate”, spune antrenorul Emil Ionaş


Campionatul Ligii a IV-a oferea cea mai disputată bătălie la titlu între Sportul Şimleu şi Rapid Jibou. Cele două echipe se aflau la egalitate de puncte în momemtul întreruperii campionatului, dar datorită unui golaveraj ceva mai bun, gruparea de sub Măgura ocupă prima poziţie.

Atât Sportul Şimleu, cât şi Rapid Jibou speră ca acest campionat să se poată relua, astfel încât bătălia să se decidă pe teren. Mai apoi, câştigătoarea să poată merge la barajul de promovare, un baraj pe care Federaţia îl va schimba. Astfel, se vor organiza turnee între trei campioane, pe teren neutru, urmând ca prima clasată să obţină promovarea.

”Această schimbare a barajului de promovarea poate fi şi un avantaj. Se va efectua o altă tragere la sorţi şi poate avem norocul să dăm peste echipe mai slab cotate. În plus, după aceste turnee de baraj ar putea promova în Liga a III-a şi echipele de pe locurile 2, în cazul în care vor fi locuri disponibile”, ne-a declarat Emil Ionaş, antrenorul de la Rapid Jibou.

Până la barajul de promovare, Rapid Jibou speră ca Liga a IV-a Sălaj să se poată relua în perioada următoare, astfel încât câştigătoarea campionatului să se decidă pe teren.

”Aşteptăm cu nerăbdare reluarea campionatului, acum rămâne de văzut cum se va putea relua şi sub ce formă, dar măcar să jucăm câteva meciuri între echipele din primele locuri. Sperăm ca AJF Sălaj să găsească o soluţie ca lupta la titlu să se decidă pe teren”, a mai spus Emil Ionaş.

Singurul meci oficial pe care l-a disputat Rapid Jibou în acest an a fost derby-ul cu Dumbrava Gîlgău, pe care l-a câştigat cu 2 – 1.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL