Connect with us

HANDBAL

Schimbare radicală: Dana Abed-Kader a semnat cu o altă echipă!


Dorită de Rapid, pivotul de la HC Zalău nu mai ajunge în capitală şi a mers la  Măgura Cisnădie, formaţie ce a fost prezentă în Cupa EHF la ultimele ediţii


Două jucătoare importante au plecat de la HC Zalău odată cu finalul acestui sezon, extrema Cristiana Nica şi pivotul Dana Abed-Kader. Dacă Nica va ajunge la SCM Craiova, Dana Abed-Kader va evolua pentru o formaţie ce în ultimele sezoane a jucat în Cupa EHF.

Dorită de Rapid, până la urmă golghetera de la HC Zalău a semnat cu Măgura Cisnădie, o formaţie cu pretenţii din Liga Naţională.

”Întrucât la Rapid s-a forţat o sumă de transfer, Dana Abed-Kader a ajuns la Măgura Cisnădie. Considerentul de bază a fost faptul că are un prieten ce lucrează gardian la penitenciarul Deva, astfel că este mai aproape de acesta întrucât de la Sibiu până la Deva se circulă pe autostradă şi se ajunge în mai puţin de o oră şi jumătate”, ne-a informat Gheorghe Tadici.

Dana Abed-Kader a ajuns la HC Zalău la începutului anului 2017 de la CSM Cetate Devatrans, formaţie care la vremea respectivă s-a retras din Liga Naţională. La formaţia zălăuană, handbalista a prins încredere, iar în ultimii ani a fost o jucătoare de bază fiind şi golghetera echipei în acest campionat, cu 93 de goluri.

Evoluţiile sale bune de la HC Zalău au propulsat-o pe jucătoare şi la echipa naţională. Handbalista a fost convocată la mai multe acţiuni în ultimul an şi era inclusă în lotul cu care România se pregătea să participe la turneul preolimpic.

La Măgura Cisnădie, Dana Abed-Kader va fi din nou colegă cu Valentina Panici, o altă jucătoare ce în vara trecută a plecat de la HC Zalău.

Roxana Gatzel, Ana Maria Tănăsie şi Mirela Paşca sunt alte jucătoare care în trecut au fost la Zalău şi au ajuns la Măgura Cisnădie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL