Connect with us

Ştiri din Sălaj

Prefectul Sălajului se apleacă în faţa celor din prima linie!


Acum, la finalul stării de urgenţă în care ţara noastră s-a aflat în ultimele două luni, prefectul a dorit să le mulţumească tuturor sălăjenilor pentru responsabilitatea de care au dat dovadă. Totodată, Virgil Ţurcaşvrea să le mulţumească celor din linia I (cadre medicale, polițiști, jandarmi, pompieri, militari) pentru faptul că Sălajul este acum unul dintre judeţele cu cele mai puţine cazuri de coronavirus


 

Dragi sălăjeni,

Am traversat împreună o perioadă grea, o perioadă în care viețile noastre, a fiecăruia dintre noi s-au schimbat total. Vă mulțumesc tuturor pentru responsabilitatea de care ați dat dovadă. Datorită muncii celor aflați în linia I, cadre medicale, polițiști, jandarmi, pompieri, militari, reprezentanți ai ONG-urilor, precum și a sălăjenilor care au înțeles să respecte indicațiile autorităților, Sălajul este printre cele patru județe cu cel mai mic număr de îmbolnăviri cu noul coronavirus.
Mulțumirile noastre se îndreaptă și către cei care, deși nu au fost atât de vizibili, prin munca lor, ne-au ajutat să trecem mai ușor prin aceste zile de încercare – vânzătorii din magazine, angajații firmelor de transport, reprezentanții instituțiilor care au lucrat pentru ca firmele și angajații să-și primească la timp ajutoarele venite din partea statului, precum și acordarea unor servicii strict necesare în această perioadă.
Nu în ultimul rând, transmitem mulțumiri mass-mediei locale, care a înțeles să transmită cu acuratețe și responsabilitate mesajele oficiale.
Deși atitudinea dumneavoastră și eforturile autorităților ne dau motive să fim optimiști, lupta noastră nu s-a încheiat. Și după data de 15 mai, chiar dacă măsurile preventive vor fi puțin diferite, va trebui să rămânem vigilenți și să respectăm în continuare, recomandările specialiștilor. Protejarea vieții sălăjenilor rămâne prioritatea zero, pe care trebuie să o avem toți, indiferent de poziția pe care o avem în societate.
Toate măsurile pe care ni le asumăm fiecare în mod voluntar au rostul de a ne aduce cât mai sigur către o normalitate pe care ne-o dorim atât de mult. Numai împreună, prin solidaritate și responsabilitate civică, vom reuși să depășim și aceste momente grele.

Vă dorim tuturor multă sănătate!

Marcel Virgil Țurcaș – președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sălaj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj