Connect with us

DIVIZIA A1

Un fost campion cu Elcond, propus ca antrenor la echipa de volei de la SCM Zalău


Băimăreanul Sorin Pop ar putea prelua banca tehnică de la noua grupare, el fiind contactat deja de conducere şi urmează să de-a un răspuns în zilele următoare


Odată cu înfiinţarea secţiei de volei de la SCM Zalău, conducerea a trecut la treabă pentru formarea echipei. Chiar dacă timpul este suficient în condiţiile în care noul sezon începe abia prin octombrie, iar pregătirile prin august, SCM Zalău vrea să aibă cât mai repede definitivat lotul, dar şi staff-ul tehnic. Prima achiziţie a fost în cadrul conducerii, unde experimentatul Adrian Feher a fost numit manager al secţiei de volei. Următorul pas este formarea staff-ului tehnic, iar acesta ar urma să fie “bătut în cuie” chiar în zilele următoare.

Pentru funcţia de antrenor principal există deja o propunere, astfel că un fost campion cu Elcond Zalău ar putea prelua banca tehnică de la noua grupare. Este vorba de băimăreanul Sorin Pop, un fost voleibalist de performanţă, care a jucat la Exlorări Baia Mare, Dinamo Bucureşti şi Elcond Zalău şi care are în CV trei titluri câştigate în Divizia A1.

Cariera sa de antrenor s-a rezumat doar la pregătirea celor de la Explorări Baia Mare, formaţie la care a fost “secundul” lui Marius Botea încă din anul 2004.

Pe banca tehnică de la Explorări are în palmares  titlu de vicecampion naţional (2011), trei locuri 4 (2006, 2013 şi 2016), două finale de Cupa României (2010, 2016), un loc 2 şi două locuri 3 în Cupa Balcanică (2010 si 2008, 2012).

Sorin Pop a fost deja contactat de către conducerea de la SCM Zalău şi urmează să dea un răspuns în aceste zile.

După ce va fi stabilit staff-ul tehnic, urmează ca SCM Zalău să îşi formeze şi lotul de jucători. Deja se poartă unele discuţii cu voleibaliştii doriţi sub Meseş, dar conducerea nu se va abate de la o regulă importantă, urmând să transfere jucători români şi pe cât posibil voleibalişti sălăjeni, care deja au confirmat la nivelul Diviziei A1.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1