Connect with us

HANDBAL

Liber la pregătire: HC Zalău poate începe treaba din 15 mai

De săptămâna viitoare, handbalistele vor veni la Zalău astfel încăt după ridicarea stării de urgenţă să poată relua antrenamentele. Rămâne însă de văzut dacă vor mai avea loc şi meciuri din acest sezon, iar în acest sens, Federaţia va trebui să dea un verdict clar


Starea de urgenţă se va ridica în România pe data de 14 mai, iar unele activităţi vor putea reveni la treabă din ziua următoare. Şi sportivii de performanţă vor putea reîncepe antrenamentele, dar cluburile care doresc să îşi reia activitatea începând cu data de 15 mai – pentru început prin organizarea unor cantonamente în regim foarte strict – trebuie să îndeplinească anumite condiţii.

Bazele sportive vor putea fi deschise pentru ca sportivitii de performanţă să se poată antrena, astfel că după ultimele anunţuri şi HC Zalău îşi face planuri de a reveni la treabă.

Cum Liga Naţională nu se va mai relua chiar în primele zile din luna iunie, fetele de la HC Zalău nu vor reveni la pregătire în această săptămână ci doar de săptămâna viitoare.

Handbalistele vor fi prezente la Zalău din data de 14 mai, urmând ca din 15 mai să se poată relua antrenamentele în anumite condiţii.

Rămâne însă de văzut dacă jucătoarele vor mai disputa vreun joc în acest sezon, deoarece după ultima variantă votată în Consiliul de Administraţie, la handbal feminin ar mai fi de jucat doar o restanţă dintre HCM Slobozia şi CSM Bucureşti, jocurile din Cupa României, turneul final din Divizia A şi cel de promovare.

Dacă această variantă va fi cea finală, atunci HC Zalău nu va mai juca niciun meci oficial, urmând să se pregătească doar pentru sezonul viitor.

Însă, Federaţia poate reveni asupra deciziei, mai ales că în şedinţa trecută  a fost şi propunerea disputării tuturor celor 7 etape, astfel că despre această variantă ar mai  urma să se discute în videoconferinţa de săptămâna viitoare, pe care preşedintele Alexandru Dedu o va avea cu toţi conducătorii de cluburi. Dacă acest campionat se va relua normal, HC Zalău ar mai avea de jucat cu Minaur Baia Mare, HCM Slobozia, SCM Rm. Vâlcea, Dunărea Brăila, CSM Slatina, Măgura Cisnădie şi ”U” Cluj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL