Connect with us

Culturism

Anca Ioana Bergen, sălăjeanca care a cucerit SUA: „Lumea de aici zice că aşa ceva nu este real şi totul este un coşmar”


Culturista se află în autoizolare la domiciliu şi se pregăteşte, având acasă tot ce are nevoie pentru o pregătire corespunzătoare. Sportiva din Zalău mai iese afară pentru a-şi plimba căţelul, iar lumea de acolo cu care a interacţionat consideră că totul este doar un coşmar


Pandemia de coronavirus a stopat tot globul. Cu toţii ne dorim să revenim la normal, însă vom putea face acest lucru pas cu pas. Situaţia la nivel global este destul de delicată, iar dacă unele ţări sunt în punctul în care restricţiile sunt ridicate gradual, în alte state nu se pune deocamdată această problemă. Cea mai afectată ţară de coronavirus din lume este SUA. În Statele Unite ale Americii au fost confirmate cu noul COVID-19 peste 1 milion de persoane, dintre care s-au vindecat 153.000, iar din nefericire, 68.286 de persoane şi-au pierdut viaţa.

În SUA se află şi Anca Ioana Bergen, culturista care a cucerit America prin forma fizică impresionantă şi a devenit campioană naţională în America de Nord. Sălăjeanca a ajuns în ţara tuturor posibilităţilor după ce s-a căsătorit cu un soldat din Marina Americană.

Chiar dacă trece printr-o perioadă dificilă, Anca Ioana Bergen continuă să se pregătească pentru concursuri, având acasă tot ce are nevoie pentru o pregătire corespunzătoare.

„La ora actuală sunt în pregătire de concurs. Am în garaj strictul necesar, o bară de genoflexiuni, plăci de greutăţi, câteva gantere, benzi elastice, bară tracţiuni, iar cardio îl fac tip hiit, aleg câteva exerciţii şi fac circuite super intense şi foarte puţină pauză. În ceea priveşte munca, la început au încercat să ne ţină şi să ne plătească un minim, dar având în vedere situaţia, nu au avut încotro, decât să închidă, iar data de deschidere ar fi 9 iunie. Până atunci, ne-au sugerat să aplicăm pentru un fel de şomaj”, ne-a declarat Anca Ioana Bergen.

Situaţia nu este una tocmai roz în Statele Unite ale Americii, iar americanilor nu le vine să creadă ceea ce se întâmplă şi spun că nu este real şi totul este doar un coşmar.

„Situaţia de aici este cam la fel, iar lumea stă în casă şi are iese doar în caz de urgenţă, pentru mâncare sau medicamente. Nu-i chiar atât de strict precum la noi, pentru că aici dacă ieşi din casă îi inevitabil să nu fi între lume. Aici se cam conduce peste tot. Pot să plimb căţelul în fiecare zi că nu prea este lume pe stradă şi daca este, ai loc unde să stai la distanţă. Lumea se panichează şi aici, dar mai mult nu le vine să creadă ceea ce se întâmplă. Fiecare persoană cu care am vorbit, zicea că aşa ceva nu este real şi că este un coşmar”, a mai spus culturista.

Înainte de a practica culturismul de performanţă, Anca Ioana Bergen a cochetat cu sportul şi a practicat lupte libere la CSS Zalău, precum şi handbal la Liceul Sportiv „Avram Iancu” din urbea de la poalele Meseşului.

Dorinţa cea mai mare a sportivei este să urmeze o carieră militară şi să devină pompier în Statele Unite ale Americii.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 6 mai.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Culturism