Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Scene șocante la Zalău. Minoră umilită și bătută de mai multe fete


O minoră de 16 ani din Zalău a fost supusă unor umilințe de necrezut de către alte patru adolescente, în timp ce trei tineri le instiga pe agresoare. În acele clipe de groază au fost filmate cu camera video a unui telefon, iar imaginile au ajuns pe mâna polițiștilor, care au deschis dosar penal


Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe ca urmare a unei fapte comise la data de 23 aprilie, în municipiul Zalău.

La data de 30 aprilie, în urma apariției unor informații pe o rețea de socializare în care sunt prezentate acte de violență între un grup de adolescenți, polițiștii s-au sesizat din oficiu și în scurt timp au identificat victima, în persoana unei adolescente de 16 ani.

De asemenea, au fost identificate și persoanele bănuite de comiterea faptei, fiind vorba de patru adolescente, din municipiul Zalău.

Alături de acestea au mai fost și trei băieți, toți din municipiul Zalău.

Victima a depus plângere la politie, în prezența tatălui.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, urmând a fi stabilit și mobilul infracțiunii.

Totodată, pentru nerespectarea Ordonanței Militare, față de persoanele implicate, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind de 14.000 de lei.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj