Connect with us

Ştiri din Sălaj

Accident mortal în Bobota. Șoferul a fugit de la locul faptei


Azi noapte, pe Drumul Național 1F, un șofer originar din județul Cluj a izbit un bărbat în vârstă de 42 de ani, care ulterior a fost găsit decedat


Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările într-un dosar penal privind infracțiunile de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției ca urmare unui accident de circulație, produs pe raza județului Sălaj.

În noaptea de 30 aprilie spre 1 mai a.c., la ora 00.45, Poliția a fost sesizată despre faptul că pe Drumul Național 1F, în localitatea Bobota, s-a produs un accident de circulație.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 42 de ani, în timp ce se afla pe partea carosabilă a fost victima unui accident de circulație. Bărbatul a fost găsit decedat la fața locului. După producerea accidentului, șoferul și-a continuat deplasarea.

Verificările efectuate de polițiști au dus la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din județul Cluj. Acesta a fost identificat la domiciliu.

La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției, dar și pentru administrarea întregului probatoriu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj