Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, nerăbdătoare să revină la treabă

Jucătorii formaţiei zălăuane s-au săturat de pregătirea individuală de acasă şi speră ca această perioadă să treacă cât de repede pentru a reveni la programul normal de pregătire. Deocamdată, data reluării antrenamentelor rămâne incertă, chiar dacă starea de urgenţă se va ridica în România pe 15 mai


Reluarea competiţiilor sportive începând cu luna iunie şi a pregătirilor după data de 15 mai rămâne încă o problemă delicată.

Deocamdată, un răspuns clar nu se poate oferi, deoarece chiar dacă starea de urgenţă din România se va ridica peste două săptămâni, unele restricţii vor rămâne valabile.

Aceste îngrijorări apar şi în rândul jucătorilor de la SCM Zalău care aşteaptă veşti în ce priveşte reluarea pregătirilor cu echipa. Toţi fotbaliştii se află de aproape două luni acasă, unde se pregătesc individual, însă parcă această perioadă nu se mai termină.

”Este foarte greu pentru jucători. În fiecare săptămâna vorbesc cu ei. Le-am trimis programe de pregătire, dar deja s-au săturat de acest gen de pregătire. Este o perioadă foarte grea, iar jucătorii sunt nerăbdători să înceapă programul normal de pregătire. Până la urmă în fiecare domeniu de activitate există o dorinţă de a se intra într-o stare de normalitate cât de repede.  Chiar dacă în 15 mai se ridică starea de urgenţă, încă nu ştim dacă vor putea fi reluate antrenamentele cu echipa. Trebuie să fim şi realişti, fiindcă degeaba vrem noi, dacă nu este posibil”, ne-a declarat antrenorul Marius Paşca.

Până la ordine clare din partea autorităţilor în ce priveşte posibilitatea reluării pregătirilor, SCM Zalău încă nu şi-a chemat jucătorii la stadion pentru antrenamente.

Se aşteaptă şi o decizie clară din partea Federaţiei Române de Fotbal  despre data de reluarea a Ligii a III-a, cât mai ales despre modalitatea de continuare a acestui campionat.

Au mai rămas de jucat 14 etape din retur, iar conducerea de la SCM Zalău încă speră că FRF nu va apela la un alt sistem care să-i dezavantajeze în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

”Poziţia noastră este să se joace toate meciurile. Am accepta şi varianta cu play-out, dar să se înjumătăţească şi punctele. Aşa mi s-ar părea corect”, a mai spus Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL