Connect with us

Ştiri din Sălaj

Proprietarul unei spălătorii din Zalău spală gratuit mașinile polițiștilor, medicilor și asistenților medicali

Antreprenorul Marius Parno din Zalau, proprietarul spalatoriei SC Parnorius SRL situata pe str. 22 Decembrie 1989 nr. 171 ofera servicii gratuite de spalare si dezinfectare a autospecialelor aflate in dotarea IPJ Salaj.

Marius spala gratuit si autoturismele personale ale angajatilor de la Ambulanță Sălaj si a angajatilor din Spitalul Judetean.

Practic si-a pus spalatoria la dispozitia acestor oameni zilnic de luni pana sambata intre orele 10.00 – 14.00.

“Am luat decizia de a veni în sprijinul persoanelor aflate în prima linie în lupta cu acest virus ucigaș și ofer aceste servicii gratuit și cu scopul de a fi un exemplu pentru alți antreprenori din Zalău, deoarece în situația actuală în care ne aflăm, trebuie să fim solidari și mai buni unii cu alții”, ne-a declarat zalauanul Marius.

Cine este Marius Parno ?

Parno Marius este un zalauan de etnie rroma, care are 42 de ani si este un exemplu in comunitatea de rromi din judetul nostru.

Spun acest lucru deoarece Marius Parno a absolvit trei facultati: Facultatea de Asistenta Sociala la UBB Cluj, Facultatea de Teologie la Bucuresti si Facultatea Drept tot la Bucuresti.

Marius a absolvit si un mater in Economie Sociala la UVT Timisoara, in cadrul Fac Sociologie, unde urmeaza acum si un doctorat in sociologie anul 2.

Pe langa scoala, Marius este consultant pe fonduri europene si lucreaza intr-un program implementat de Consiliul Europei in Romania.

In paralel Marius urmeaza si cursurile Scolii Postliceale Sanitare din Zalau, alfat in anul 3, cu scopul ca dupa finalizarea cursurilor sa sprijine comunitatile de rromi prin servicii medicale oferite la domiciliul beneficiarului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj