Connect with us

Ştiri din Sălaj

Bogdan Ilea schimbat de la conducerea CFR SA


In luna martie a avut loc o schimbare în conducerea CFR SA. Sălăjeanul Bogdan Ilea a facut un pas în spate, dar ramane membru CA la CFR SA si la ROMATSA


Bogdan Ilea este un apropiat la actualului ministru al Transporturilor, Lucian Bode – presedinte PNL Salaj. Bogdan Ilea este vicepresedinte al PNL Salaj, responsabil de politici in justitie.

Până in luna martie, președinte al Consiliului de Administratie al CFR SA a fost George Bogdan-Ilea, de profesie avocat și decan al Baroului Sălaj.

Ilea a ocupat mai multe funcții înalte numite politic, printre care și pe cea de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Domeniilor Statului. De asemenea, Bogdan Ilea este membru în Consiliul de Administrație al Regiei Administraţia Română a serviciilor de trafic aerian, ROMATSA.

Locul lasat liber de Ilea, ocupat de un profesionist

Noul președinte al Consiliului de Administrație, Gabriel Popa este un adevărat profesionist în domeniul transporturilor feroviare. Gabriel Popa a absolvit Institutul Politehnic București în 1985, iar în 1994 și-a susținut teza de doctorat, devenind doctor inginer, potrivit CV-ului său.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj