Connect with us

DIVIZIA A1

Viitor incert pentru Volei Municipal Zalău!


Surse din fenomenul voleibalistic spun că gruparea de sub Meseş nu va mai exista din această vară, dar activitatea voleibalistică ar urma să continue să existe la Zalău, dar sub o altă formă


Divizia A1 s-a terminat în acest sezon mult mai devreme, după ce Federaţia Română de Volei a decis îngheţarea competiţiilor încă din 18 martie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Mai erau de jucat opt etape din play-off, dar şi un turneu final al Cupei României, unde Volei Municipal Zalău urma să participe.

În condiţiile în care aceste competiţii nu s-au mai terminat, sălăjenii au trebuit să se mulţumească doar cu locul 4. Această clasare este a doua pată neagră din istoria echipei, sub conducerea lui Vasile Coţa, după ce în urmă cu două sezoane, formaţia zălăuană s-a clasat tot pe această poziţie modestă.

Istoria celor de la Volei Municipal Zalău s-ar putea termina odată cu acest sezon, iar unele surse din fenomenul voleibalistic spun că echipa nu va mai exista din această vară. Cel puţin deocamdată nu s-a spus nimic oficial în acest sens, dar au fost unele discuţii în ce priveşte faptul că Volei Municipal Zalău ar urma să fie preluată de Primăria Zalău. Asta cu atât mai mult cu cât administraţia locală are acum propriul club sportiv – SCM Zalău, care are şi secţie de volei, dar care deocamdată îşi rezumă activitatea doar la secţia de fotbal.

Încă nu s-a luat o decizie clară în ce priveşte respectiva posibilă mutare care ar urma să aibă loc, dar au fost unele discuţii între acţionarii clubului şi Primărie. Însă, având în vedere epidemia de coronavirus şi situaţia care a existat la sediul instituţiei, o întâlnire în acest sens ar urma să aibă loc doar după Sărbătorile Pascale.

Ar fi şi timp pentru organizarea acestor demersuri, mai ales că sezonul viitor urmează să înceapă abia în luna octombrie.

Chiar dacă Volei Municipal Zalău nu va mai exista, autorităţile locale au intenţii clare de a păstra tradiţia voleibalistică la poalele Meseşului, astfel că activitatea va continua să existe, însă sub o altă formă.

Echipa zălăuană activează sub denumirea de Volei Municipal Zalău începând din 2013.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1